CasioPeya98
♂
| Date: Ср, 05.01.2022, 15:22 | Message # 1 |
| Фирменная упаковка выполняет не только практические, но и рекламные функции. Качественный продукт усилит положительный имидж компании и повысит ее узнаваемость среди целевых получателей. Подробнее: https://paketon.store/
|
|
|
|
IceBaby
♀
| Date: Вт, 18.01.2022, 11:45 | Message # 2 |
| А красивые бумажные стаканы одноразовые купить Вы сможете на сайте компании "Future Cups" , там они в ассортименте. Эта компания занимается производством разнообразных стаканов и аксессуаров к ним, делают брендированные чашки киев , изготавливают все только из экологически чистых материалов, очень качественно и по доступной цене.
|
|
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Сб, 05.04.2025, 16:01 | Message # 3 |
| Я довго шукала надійного постачальника, щоб купити пакети майка під замовлення для свого невеликого бізнесу. Хотілося знайти саме ті пакети, які б відповідали усім моїм вимогам: міцні, зручні, з якісним друком логотипу і, що важливо, за адекватною ціною. Після безлічі сумнівних варіантів випадково натрапила на компанію Svitpak — і ось вже вдруге роблю там замовлення.
Що мені сподобалося з першого разу — це простий та зрозумілий каталог, де легко знайти саме пакети майка з логотипом. Замовлення можна адаптувати під свій розмір, обрати щільність плівки, колір, а головне — розмістити власний логотип. Я надіслала свій макет у форматі PDF, і через кілька годин отримала підтвердження з візуалізацією. Дуже приємно здивувала швидкість обробки замовлення — на відміну від інших компаній, де чекаєш відповідь днями.
Щодо якості — вона справді на висоті. Пакети міцні, витримують досить велику вагу, шви акуратні, а друк яскравий і не стирається. Мої клієнти вже неодноразово відзначали, що пакети виглядають презентабельно — а це великий плюс до іміджу бренду.
Ціни, до речі, також приємні. При замовленні оптом виходить навіть дешевше, ніж у багатьох конкурентів, яких я моніторила. Ну і ще один плюс — це швидка доставка. Жодних затримок, все чітко і в обумовлені терміни. Рекомендую цю компанію усім, хто шукає пакети майка з логотипом під замовлення. Ідеальний варіант для бізнесу, де важлива як якість упаковки, так і іміджева складова.
|
|
|
|
trasser
♂
| Date: Сб, 05.04.2025, 18:04 | Message # 4 |
| Дякую
Саморобна техніка
|
|
|
|
samanthabee
♀
| Date: Чт, 10.04.2025, 11:46 | Message # 5 |
| Пластикова упаковка, одноразові стаканчики і пакувальні матеріали в https://leonix.com.ua/ виготовлено за сучасними технологіями. Вироби – міцні та гігієнічні, вони не розшаровуються при використанні, запобігають протіканню та захищають їжу від несприятливого впливу зовнішнього середовища. Серед них знайдуться товари, здатні задовольнити кожного.
|
|
|
|