ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Вт, 01.10.2024, 15:27
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мебель для кафе и ресторанов
CasioPeya98    Date: Чт, 20.01.2022, 15:59 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
Лофт смелый и свежий, раскрывающий то, что неприемлемо для других стилей: необработанная штукатурка, кирпичные стены, трубы и вентиляция. Добавьте к этому открытое, свободное и светлое пространство, не перегруженное перегородками и стенами, современными элементами индустриального города – техникой, металлическими деталями, зеркалами, стеклом, даже дорожными знаками или садовым инвентарем – и мы имеем лофт в чистом виде. Детальнее на сайте: https://craft-mebel.com.ua/ru/loft/mebel-dlya-kafe-i-restoranov/
 


Camila    Date: Сб, 22.01.2022, 11:43 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
2
Но вы не забывайте и про складские помещения в кафе, чтобы можно было хранить все товары для приготовления. В этом плане могу посоветовать магазин кмс, где есть даже холодильное оборудования https://kms.com.ua/productions/holodilnoe_oborudovanie/ , что в ресторане точно уж пригодится. Удачной покупки и ведения бизнеса!
 


Крокус    Date: Ср, 10.05.2023, 09:51 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
11
Не бачу взагалі жодних проблем із пошуком, бо вибір насправді просто величезний. Ми зараз тут дивимось які у продажу є хліборізки промислові https://www.apach.com.ua/shop....borezki і я Вам скажу, що вони навіть подешевшали. Тож сенс брати в інтернеті звичайно є.
 


IceBaby    Date: Ср, 24.05.2023, 09:15 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
5
Щоб купити фанеру відмінної якості, заходьте на сайт компанії "Транс Лок" https://www.tlok.com.ua/produkciya/fanera , у них великий асортимент і доступні ціни. Ця фанера може використовуватися для різних цілей. При її виготовленні застосовувалася лише якісна деревина, з відсутністю браку і будь-яких нерівностей. Вона буває різних видів, залежно від дерева, з якого виготовляється. Детальніше зможете дізнатися у консультантів магазину.
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz