ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Вт, 19.11.2024, 05:39

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Питанням по квітам у Львові
bewok    Date: Пн, 31.01.2022, 16:39 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

А які квіти потрібно купити дівчині, щоб вона не подумала що я якийсь жлоб і взагалі не розуміюсь на квітах. Порадьте щось будь ласка, буду вдячний

bewok    Date: Пн, 31.01.2022, 17:33 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

І щось дуже достойне.

Post edited by bewok - Пн, 31.01.2022, 17:41

Busd    Date: Пн, 31.01.2022, 18:01 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

А чому вона подумає що ви жлоб? Ви вже їй щось не купили чи у вас взагалі така репутація? Якщо це так, то це дуже сумно, треба працювати над цим тоді

bewok    Date: Пн, 31.01.2022, 19:35 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Та немає в мене репутації жлоба, чого ви взяли щось це так. Дівчата ж різні бувають і всяке можуть думати, а квіти це ж дуже важливе на побаченні.

AnnaAnna    Date: Пн, 31.01.2022, 19:51 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата Busd ()
А чому вона подумає що ви жлоб? Ви вже їй щось не купили чи у вас взагалі така репутація? Якщо це так, то це дуже сумно, треба працювати над цим тоді
Чому ви такий до людини прискіпливий? Людина переживає і хоче перед дівчиною справити гарне враження от і думає про букет. Хоча мені  здається   що не тільки про букет. Якби він був жлобом, то точно букетом не дарував і про це на форумі не питав.

Цитата bewok ()
А які квіти потрібно купити дівчині, щоб вона не подумала що я якийсь жлоб і взагалі не розуміюсь на квітах. Порадьте щось будь ласка, буду вдячний
Я раджу вам розслабитись і не намагатись сформувати у дівчини враження що ви якій якісь фахівець по квітам, бо потім ще буде гірш. Вам просто потрібно подарувати гарний букет квітів і бажано якісь оригінальний. Якщо це перше побачення то точно не дарувати великий букет, щоб показати що у вас багато грошей і ви готові витрачати багато грошей.
Вважаю, що вам треба просто подарувати  красивий і гарно оформлений букет і крапка. Зайдіть на сайт цього квіткового магазину https://kvitna.ua/ і виберіть що вам більше до душі, так би мовити від себе. Тут є  гарні дизайнерські букети,  є квіти які дарують дівчатам дуже не часто, наприклад еустоми. Якщо маєте сумнів щодо магазину, то можете почитати відгуки на Гугл картах https://g.page/kvitna?share в них там все пристойно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz