ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 07.10.2024, 18:34
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
новини агробізнесу
balanceblind12    Date: Пт, 17.03.2023, 16:29 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
5
Потреба сучасної людини отримання актуальної інформації зросла багаторазово. Особисто мені мало тих відомостей, про які розповідають по телевізору чи друкують на сторінках газет про Агробізнес. Я як сучасна людина прагну повністю бути в центрі новин, отримувати лише актуальні новини, причому не лише глобального характеру, а й такі, що мають більш вузьку спрямованість. І завдяки швидкісному інтернету тепер можна бути в курсі всіх новин. З новинами. можна ознайомитись на сайті https://delo.ua/business/agro/ у будь-який час доби.
 


simeon222    Date: Нд, 19.03.2023, 21:32 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
29
Добрый день! Недавно задалась такая вероятность. Вот https://in-heat.kiev.ua/statti/kakoy-tepliy-pol-vibrat-pod-plitku/ . У них вы можете найти услуги укладки теплого пола в доме. Я был в восторге от сайта лично мне их услуги очень понравились. Я очень доволен от себя советую вам этот портал. Удачи вам!
 


RealGarcia    Date: Чт, 25.01.2024, 08:24 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Друзі, дуже круто, що у нас є змога поспілкуватися про новини та останні події, того що відбулося на теренах нашої країни. Я от останнім часом почав більше уваги приділяти відео-новинами https://glavcom.ua/kyiv/video.html, дуже якісні матеріали, а що головне, що вони наглядні. Таким чином, завдяки відео-новинам, я більше можу зануритися в ситуацію та побачити на власні очі, що саме там сталося. Дякувати тому, що у мене є такий якісний новинний портал, бо без нього нічого б не вийшло.

тренер
 


Nina092    Date: Ср, 21.08.2024, 15:00 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
7
Новини політики та суспільства: хочеш бути в курсі останніх подій? На нашому сайті https://politanaliz.com.ua/tag/yevroparlament/ ти знайдеш детальний аналіз політичних рішень, прогнози розвитку ситуації та коментарі експертів.
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz