Купівля електроскутера
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Ср, 12.04.2023, 20:51 | Message # 1 |
| Доброго вечора всім! Дуже хочу купити собі електроскутер, але не знаю який краще обрати оскільки, не дуже орієнтуюсь в даному транспорті. Порадьте мені електроскутер до 50 тисяч гривень, та магазин де його можна придбати.
|
|
|
|
maxxxi
♂
| Date: Ср, 12.04.2023, 21:01 | Message # 2 |
| Отец недавно менял автозапчасти для европейских автомобилейв Украине, брал тут: клипсы в машину Цена устроила. Это самый оптимальный и недорогой вариант, а главное очень экономно!!! Рекомендую!
|
|
|
|
bewok
♂
| Date: Ср, 12.04.2023, 21:36 | Message # 3 |
| Можна навіть купити електроскутер дешевше, але він менше потужний. Можу порадити інтернет-магазин де дуже великий вибір електротранспорту по дуже хорошим цінам, і там є навіть можливість оплачувати частинами.
|
|
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Ср, 12.04.2023, 21:40 | Message # 4 |
| Я хочу приблизно до 50 тисяч гривень, думаю він буде не поганий по своїм характеристикам. Можливо порадиш конкретну модель електроскутера, та магазин в якому його можна придбати? Буду дуже вдячна!
|
|
|
|
bewok
♂
| Date: Ср, 12.04.2023, 21:47 | Message # 5 |
| Ну як варіант можеш звернути увагу на електроскутер Maxxter FALCON III https://allo.ua/ua/jelektroskutery/ який можна придбати в інтернет-магазині Алло, там і вибір хороший, та ціни лояльні.
На одному заряді він спроможний проїхати до 80 км, та розганяє швидкість до 45 км/год, це не погані характеристики. Акумулятор відновлюється повністю через 6-8 годин, будучи вже повністю готовим до подальшої роботи. Вночі поставила на заряд, а вже зранку можна на ньому їхати на роботу.
Attachment:
4168750.jpg
(31.3 Kb)
|
|
|
|