Покупка гіроскутера
|
|
kira
♀
| Date: Чт, 06.07.2023, 16:36 | Message # 1 |
| Привіт, хлопці! Я вирішив купити гіроскутер, але не знаю, який вибрати. Які зараз нормальні гіроскутери на ринку? І де можна купити гіроскутер в онлайні? Я хочу щось якісне, але не надто дороге.
|
|
|
|
Tifox
♂
| Date: Чт, 06.07.2023, 16:37 | Message # 2 |
| Я купив гіроскутер в магазині ВелоМастер. Я вибрав модель від Razor, вона має хорошу керованість і швидкість до 20 км/год. Крім того, у них є кілька кольорів на вибір, можете звернути увагу.
|
|
|
|
Kulminat
♂
| Date: Чт, 06.07.2023, 16:37 | Message # 3 |
| Я теж шукав гіроскутер недавно і зупинився на моделі від Segway Ninebot. Вони надійні і мають досить потужний мотор для їзди по місту. За ціною не дуже дорогі, якщо надумаєте купувати, то це бездоганний варіант.
|
|
|
|
karguis
♂
| Date: Чт, 06.07.2023, 16:38 | Message # 4 |
| Доброго часу доби. Якщо ви плануєте купити собі гіроскутер https://allo.ua/ua/giroskutery/ тоді раджу подивитися варіанти в інтернет магазині Алло, де є їх великій вибір. Я собі купував у них гіроскутер Xiaomi Mi Electric Scooter Essential. Він має хорошу швидкість до 20 км/год і досить потужний акумулятор на 250 Вт. Його легко складати і транспортувати, завдяки чому він підходить для використання в місті. Можете розглянути такий варіант для покупки.
|
|
|
|