ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 03.10.2024, 04:43
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Якісні м'ясні субпродукти
CasioPeya98    Date: Ср, 04.10.2023, 15:01 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
М'ясні субпродукти – це частини тварин, які не є м'ясом, але можуть використовуватись у кулінарії чи харчовій промисловості. Вони включають різноманітні органи і тканини тварин, такі як печінка, серце, нирки, легені, шлунок, мізки, язик, сосиски та інші органи і частини тіла. Докладніше за посиланням: https://www.us-treid.com
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz