ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 11.10.2025, 01:43

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
новости красноград
Denis    Date: Пн, 04.12.2023, 16:48 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

новости красноград

RealGarcia    Date: Чт, 14.12.2023, 09:21 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Дуже круто, що ви розпочинаєте обговорення з новин свого рідного міста, це дуже круто. Я також полюбляю новини, але тільки якісні, без жодних натяків на жовту пресу. Завдяки новинному сайту https://delo.ua/careers/avtomexanik-426033/, я взагалі знайшов роботу автомеханіком, що стало для мене дивиною, бо я б ніколи не подумати, що на новинному сайті, можна знайти роботу. Таким чином, я вже як пів року працюю, та тепер читаю новини тільки у них, бо як виявилося, вони підходять по всім моїм критеріям. Чудово виконують свою роботу, пишуть якісно та публікують оперативно, що ще потрібно для щастя.

тренер

TheoHernandez    Date: Пт, 14.02.2025, 11:13 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Що ж, неймовірно круто бачити таку тему, а також почати активно вести бесіду з приводу новин, бо як на мене, то новини наразі стали для кожного з нас чимось більшим. І та важливість якості новинних порталів виросла на очах, саме тому, я радий бачити, що ми тут з вами можемо поспілкуватися та обговорити всі нюанси, котрі нас цікавляти. Я до прикладу коли почав слідкувати за новинами більш пильно, то наштовхнувся на https://vysh-gorod.online/ - це бездонне джерело новин, яке постійно поповнюється актуальними подіями, як локальними, так і глобальними, що в свою чергу позитивно впливає на залученість читача в новинний простір. Цей портал став надійним джерелом інформації для мільйонів користувачів, які шукають об'єктивний погляд на найважливіші події. Від політики до культури, від економіки до спорту - vysh-gorod.online підтримує свою репутацію як найкраще джерело новин та аналітики.

ToMori    Date: Пн, 22.09.2025, 08:41 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

У Черкаській області все більше уваги приділяють розвитку малого та середнього бізнесу. Місцеві підприємці активно обговорюють можливість створення нового формату співпраці, який допоможе зміцнити економіку регіону та захистити інтереси бізнесу. Ідея створити об'єднання купців вже викликала жвавий інтерес серед підприємницької спільноти. Така ініціатива може стати важливим кроком для підтримки місцевого виробника, розвитку торгівлі та залучення інвестицій у Черкащину.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz