ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 25.08.2025, 10:37

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
новости красноград
Denis    Date: Пн, 04.12.2023, 16:48 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

новости красноград

RealGarcia    Date: Чт, 14.12.2023, 09:21 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Дуже круто, що ви розпочинаєте обговорення з новин свого рідного міста, це дуже круто. Я також полюбляю новини, але тільки якісні, без жодних натяків на жовту пресу. Завдяки новинному сайту https://delo.ua/careers/avtomexanik-426033/, я взагалі знайшов роботу автомеханіком, що стало для мене дивиною, бо я б ніколи не подумати, що на новинному сайті, можна знайти роботу. Таким чином, я вже як пів року працюю, та тепер читаю новини тільки у них, бо як виявилося, вони підходять по всім моїм критеріям. Чудово виконують свою роботу, пишуть якісно та публікують оперативно, що ще потрібно для щастя.

тренер

TheoHernandez    Date: Пт, 14.02.2025, 11:13 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Що ж, неймовірно круто бачити таку тему, а також почати активно вести бесіду з приводу новин, бо як на мене, то новини наразі стали для кожного з нас чимось більшим. І та важливість якості новинних порталів виросла на очах, саме тому, я радий бачити, що ми тут з вами можемо поспілкуватися та обговорити всі нюанси, котрі нас цікавляти. Я до прикладу коли почав слідкувати за новинами більш пильно, то наштовхнувся на https://vysh-gorod.online/ - це бездонне джерело новин, яке постійно поповнюється актуальними подіями, як локальними, так і глобальними, що в свою чергу позитивно впливає на залученість читача в новинний простір. Цей портал став надійним джерелом інформації для мільйонів користувачів, які шукають об'єктивний погляд на найважливіші події. Від політики до культури, від економіки до спорту - vysh-gorod.online підтримує свою репутацію як найкраще джерело новин та аналітики.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz