ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 28.07.2025, 10:30

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Юридична допомога при оформленні пенсії
inessa1602    Date: Сб, 20.01.2024, 16:18 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Вітаю. Хочу оформити пенсію за віком. Потрібна консультація і можливо супровід спеціаліста. Порекомендуйте хорошого спеціаліста з міста Київ. Дякую

zhanna2407    Date: Нд, 21.01.2024, 08:51 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Доброго дня. Хочу порекомендувати вам юридичну компанію флагман. Завдяки флагману, я змогла Оформити пенсію . Я вважаю, що краще звернутися до спеціаліста відразу і оформити ту пенсію, якої ви варті, чим потім судитися з пфу. Я теж оформляла пенсію за віком і я дуже задоволена роботою юридичної компанії флагман.

Post edited by zhanna2407 - Нд, 21.01.2024, 08:51

polina12    Date: Пн, 23.09.2024, 09:17 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Справді юридична компанія Флагман робить все можливе, щоб допомогти клієнтові. https://lawflagman.com.ua/
Неодноразово виручали, як в пенсійних питаннях так і в інших (закриття тов та оформлення статуту)

Polinka    Date: Нд, 22.06.2025, 22:51 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

головне обирати надійну компанію

Polinka    Date: Нд, 22.06.2025, 23:23 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Юридична підтримка від suprovid.dp.ua для нас — це гарантія впевненості у складних питаннях. Останнє наше замовлення стосувалося сертифікації ISO 9001, необхідної для тендерної участі. Нам допомогли пройти процес з нуля: зібрали документи, проконсультували та супроводжували до кінця.

loggggaaanna    Date: Сб, 28.06.2025, 14:09 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

У цьому блозі ми розглянемо важливі аспекти допомоги літнім людям у створенні комфортних умов життя. Дізнаємося, як організувати побут так, щоб підтримувати їхню незалежність, безпеку та психологічний комфорт. Особлива увага приділяється простим, але ефективним рекомендаціям для щоденної підтримки та догляду. Для детальнішої інформації про умови життя та комфорт ви можете звернутися до ресурсу https://dom-pansion.com.ua/pobut-i-komfort/.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz