ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 00:30
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Творчість в стилі "НЮ" » Сила Розуму
Сила Розуму
svetakedyk    Date: Нд, 14.09.2008, 21:53 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
24
Ерос – сила початку(взаємозв’язку, зародження).
Звідси виникає питання – а чого саме?
І одразу випливає відповідь – логічного мислення. Отже мислення то є сила думки, а думка то є слово і розум. То ж якщо гарно подумати то можна принципово усвідомити - логіка то є послідовна дія думання, але без здатності думати(сили) нічого не вийде. Тож сила і розум – Єдиний Живий Організм – певна сутність, яка живе не в психіці людини, а поза нею. Але де саме? Там де народжується Любов(Взаємозв’язок) – у душі. При цьому душу не треба рівняти з психікою, адже Душа то і є та потрійна складова – певне середовище для зародження Сили Розуму. Душа – Свідомість. Підсвідомість – народження незалежної, безпринципної думки, слова і діла.
У повсякденному житті людина придумала новий вислів – еротика. Так чи інакше це також певна логіка і сила ланцюжкової реакції. Тільки результат інший. Бо духовна еротика приводить до Мудрості, а фізична до оргазму. По суті ці два розуміння несуть одне й те ж саме значення, але різний зміст. Зміст духовного оргазму – підсвідомість – нова реальність Всесвіту. Зміст фізичного оргазму - хіть. От і не дивно чому людство заполонене хіттю. Чому? Бо вбачає у Силі секс, а в Розумі - еротику. Просто виявляється, що легше поєднати секс та еротику, ніж Силу та Розум.
Різниці не існує, коли переважає Сила Розуму.
Саме тоді цілковито Божеволію – стаю вільною в бажаннях і їх здійсненні. Адже Любов це завжди дійство, завжди бажане, завжди вільне, неупереджене і сильне…. Сильне пристрастю.
Чи незадумовувались ви, що фізичний секс лише блідий відбиток ваших духовних пригод ?!
Чи не задумовувались ви, що емоція вилита в слово, лише натяк на безмежне відчуття насолоди та щастя?!
Так створений Всесвіт - взаємозв’язком Сили та Розуму – завжди в початку і завжди у Лоні Любові.
А те що людина відчуває, чи людство вцілому мізерна часточка відчуття насолоди творення справжнього чистого почуття, яке втілилось(народилось, стало наслідком) нашим фізичним Всесвітом.
З несамовитою Радістю та Задоволенням створений був Всесвіт. Створений з можливістю самодовершення завжди новими відчуттями.
Так людина довершується знову і знову в еротиці. Настала пора довершитись в Любові.


Кожна людина глибоко в душі - дитина. Тому смійтеся голосно і щиро...
 


virchi    Date: Ср, 17.09.2008, 23:30 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
"Чи незадумовувались ви, що фізичний секс лише блідий відбиток ваших духовних пригод ?!" - так, згоден повністю. Не буду пояснювати, бо душею розумію цей вислів, а саме розумом і тілом - ні shy

"Адже Любов це завжди дійство, завжди бажане, завжди вільне, неупереджене і сильне…. Сильне пристрастю." - згоден з Вами тільки тоді, коли Ви вкладаєте у слово Любов продовження роду людського. Та коли "Заповедь новую даю вам, да любите друг друга" - звичайно не згоден.


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


svetakedyk    Date: Чт, 18.09.2008, 10:01 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
24
Дякую Вам Василю за відповідь і думку. Адже в людях не вистачає відвертості. Та головне не просто вилити власну відвертість один на одного, а перш за все, спромогтись прийняти відвертість такою як вона є – неупередженою, бажаною, вільною, сильною….
Продовження роду людського це завдання людини на Землі. Та будь яке завдання має свою мету(думку), дію, та наслідок(втілення). І коли надаєш завданню таких от простих і водночас високих властивостей, тоді ти не керуєшся ними, а впевнено дієш. Ото воно і є дійство. Саме те Дійство яке народило наш Фізичний Всесвіт. І я намагаюся пояснити, що Всесвіт створений був дуже просто, але з неймовірною насолодою. Сила – Він. Розум(логіка) – Вона. Середовище їх взаємодії – Душа. Або у фізиці – нейтрон, протон, електрон. Душа(електрон) – середовищ для зародку(«матка»). Нейтрон і протон як дві протилежності(+ та - ), стають одним цілим організмом. Відповідно цей організм як зародок(Життя) живе у Лоні. А відомо, що Дитина та Мати одне Єдине ціле в якому вмістились – Мама, Тато, Дитя. Тож Любов не є лише звичайним поняттям сексу, чи фізичної близькості, Любов це «Духовна сировина», яка з Себе і Собою створила Всесвіт(саме створила, а не робила) – важливий сам процес.
Ось вам і і духовний політ, який у фізичному світі втілюється звичайним сексом. Він залишений Творцем людині у спадок, аби вона змогла відчути мить насолоди, бо під час оргазму Душа людини відділяється від тіла. Ота солодка мить і символізує злиття з Богом. Все залежить від сприйняття людини. Просто людина назвала Любов сексом. А слова треба вживати правильно і правильні, бо кожне слово наче відлуння у Всесвіті – повертається до тебе з точністю, так само і думка. Адже це просто усвідомити – від сексу народжуються діти сексу, від Любові – діти Любові. Саме тому Любов слід розглядати, як спосіб Життя, що і наближає нас людей до Бога(тої ж Любові), от і виходить Жити в Любові Любов’ю.
Любов жінки та чоловіка то є Любов подібна Любові Божественній. Адам виніс із Раю(Лона) Любов, Любов до Бога та до Жінки, але він не розрізняв ці дві Любові – сприймав, як Єдине. Вигнання з Раю це і є - секс.
Але коли ставиш перед собою вибір – Любов або Любов. Тоді і маєш те що обрав.
Питання - навіщо допускати у свідомості можливість сексу? Ця допустима спокуса, спокуса припущення, що може бути приємніший рай за Рай або кращий бог за Бога, або секс замість Любові і виганяє з Едему(сама себе людина виганяє).
Та слід розуміти, що Духовна Любов, про яку йде мова несамовито відчутна без дотику тіл у фізичному світі. Бо на рівні думки відчуваєш більше і чистіше….
Та коли "Заповедь новую даю вам, да любите друг друга"
Єдина Любов вміщує в собі любов до батьків, любов до коханого(ної), любов сестринську і братську, дружбу, повагу… усе це одне єдине почуття. Любити друг друга означає шанувати один одного, підтримувати, розуміти, цінити… – жити в мирі.
Бо зрештою усі ми наче віддзеркалення одне одного(не дарма людина придумала дзеркало). Дуже часто ми сердимось на своє відображення замість того аби змінити себе.
Я висловилась якомога простіше, тому Ви обов’язково зрозумієте.


Кожна людина глибоко в душі - дитина. Тому смійтеся голосно і щиро...
 


virchi    Date: Вт, 23.09.2008, 00:00 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Дякую, Світлано, за пояснення. Хоч і роз*язснили Ви на зрозуміло, та я все-таки не згоден з Вашими твердженнями. cool
Відповідати не буду, бо у нас вийде замкнуте коло. Почекаю думки інших користувачів з приводу цього. А потім можливо щось додам yes


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Nejseki-ich    Date: Вт, 21.10.2008, 14:46 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
2
Прифіт! Тут справжня Філософія та Наука!! Відчувається глибина думки. Щодо сексу, то я згоден! Він є продовженням Духовної Любові на фізичному рівні! О, який же Прекрасний Секс з Коханим Хлопцем! Згадую солодкі миті обіймів, поцілунків, щастя і серце посміхається! )))
 


virchi    Date: Вт, 21.10.2008, 16:52 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
japrotiv protest throw

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


svetakedyk    Date: Вт, 21.10.2008, 20:16 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
24
А я тільки ЗА! За Любов, ЗА Щастя, ЗА Радість, ЗА Життя, ЗА Мир, ЗА Дружбу, ЗА Розуміння....
Василю перестаньте сердитись і сприймати світ навколо себе догмами та принципами.... адже ваша глибока особиста думка, як на мене зовсім інакша. В даному випадку спробуйте бути ЗА нормальну орієнтацію, а не ПРОТИ геїв. Або ж спробуйте бути ЗА красиву мову, а не ПРОТИ грубих слів... Бо Життя не математика, коли від перестановки доданків сума не міняється. Життя - суцільний потік Свідомості, який мчить у Вічність з шаленою швидкістю. А кожна думка має не тільки свого власника, а має відлуння у Вічності, наче бумеранг. І якщо ви, до прикладу, кидаєте - ПРОТИ війни, то отримаєте у відповідь - війну. Треба стверджувати, а не заперечувати....

Світлана :)


Кожна людина глибоко в душі - дитина. Тому смійтеся голосно і щиро...
 


virchi    Date: Ср, 22.10.2008, 17:09 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Та я не серджусь, просто гидко, коли бачу стосунки між чоловіками (звичайно і не рідними) більше, а ніж дружба

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


svetakedyk    Date: Нд, 26.10.2008, 17:25 | Message # 9
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
24
Все залежить від вагошо погляду.
Порада - Дивіться на речі і неречі поглядом розуміння, а не поглядом огиди, Тоді навколо вас Житиме Прекрасне, а не гидке.
А раз у чоловіків є стосунки значить вони рідні один одному.
Хіба чоловік не людина?
Тому краще так - раз у людей(між людьми) є стосунки, значить вони рідні один одному.
Сприймайте життя з легкістю, тоді воно вам ласкаво усміхатиметься Любов*ю до Природи та людей.
Любити людей непросто, та можливо. Сам Бог вчиться любити людей(Своїх Дітей) ось уже цілу Вічність....
З Любов*ю Світлана


Кожна людина глибоко в душі - дитина. Тому смійтеся голосно і щиро...
 


virchi    Date: Ср, 29.10.2008, 18:59 | Message # 10
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
"Сам Бог вчиться любити людей" якже так, якщо Бог і є любов?

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


svetakedyk    Date: Ср, 29.10.2008, 21:59 | Message # 11
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
24
Будьте мудрі, наче змії, і прості, наче голуби.
Новий Завіт (Mm. 10.16)

Любити – молитва духовна. Вона втілюється в земному житті добрими справи. Добрі справи(сукупність добрих справ) то і є Віра. Раз сукупність значить - релігія(об*єднання). Раз єднання значить Любов. Раз Любов, значить – Бог.
Вчитися – терпіти. Терпіти – надіятися.
Бог покладає надію на людей через свою молитву про них же, цим самим показуючи приклад довершеної людини. Першою Довершеною Людиною є Ісус.

З Любов*ю, Світлана


Кожна людина глибоко в душі - дитина. Тому смійтеся голосно і щиро...
 


Раум    Date: Ср, 24.06.2009, 22:55 | Message # 12
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
5
Я ось почитав і почитав і ніц не поняв...
А може секс це просто секс?
Це одне із задоволень життя, як і від смаку апельсину чи прохолодної води у спекотну днину.
Любов є любов, а секс є секс. Класно коли ці відчуття співпадають в двох.


Вічність - це Я!
 


allagrabinska    Date: Ср, 19.05.2010, 14:44 | Message # 13
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
23
Василю, я на сто процентів згодна з вами і Андрієм! Любов це почуття дане людині Богом. Це величезний дар, який на жаль успадкували не усі. Переважно люди плутають закоханість, прив\язаність, статеві бажання... з ДАРОМ ЛЮБИТИ. Любити - означає жертвувати собою заради іншого. Любити - ставити своє "Я" нижче, скажемо так, ближнього свого. Любити - це навчитися прощати помилки інших!!! А відносно одностатевих відносин: Содом і Гомора були наказані Богом саме за такий гріх. Не дарма в Біблії його названо "СОДОМСЬКИМ ГРІХОМ"! Бог - не обманливий. Він не наказує за гріхи вибірково. Колись прийдеться людині розплатитися і за це й гріх!!!

Алла Грабинська
 


Alokum    Date: Пн, 19.03.2012, 20:00 | Message # 14
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
53
dont2

Ал=)
 


AnnaAnna    Date: Вт, 28.02.2023, 21:36 | Message # 15
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
85
браво)
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Творчість в стилі "НЮ" » Сила Розуму
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz