|
Аня Рам
| |
virchi
♂
| Date: Ср, 13.08.2008, 23:01 | Message # 1 |
| МОЯ ТВОРЧІСТЬ
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Аня_Рам
♀
| Date: Чт, 14.08.2008, 16:30 | Message # 2 |
| КРИШТАЛЕВА ДУША ЗАРВАНИЦІ... ...вчора була розмова про Почаєво, дуже б хотіла написати пару рядків про Зарваницю!!! щороку 25 серпня я іду в поломництво, приходимо туди 27, щодня долаємо по 45 км!!! в дорозі надзвичайна атмосфера, співаємо пісні, відмолюємо вервицю, сповідаємось, вперше відвідала це чудотворне місце в 2000р, з того часу ходжу щороку. Велика віра та сила щирої молитви та каяятя долають все! знаєте: звідти нехочеться повертатись сюди, невичерпний спокій опановує душа "і око милується і серцю спокійно"... щоразу ставлю постанову на щодень поломництва- кожне похання, Всевишнім було почуте!!! це скріплює віру, переоцінює життєві принципи та цінності!!! Бажаю кожному відчути таку благодать Божу!!!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 14.08.2008, 16:37 | Message # 3 |
| Нехай Баг допомагає у Вашому шляху до Святині. А де розташована Зарваниця? Є у Вас фото?
|
|
|
|
Аня_Рам
♀
| Date: Сб, 16.08.2008, 10:23 | Message # 4 |
| Дякую Вам за щирі слова!!!! Зарваниця-Тернопільська обл. Як тільки буде фото обовязково висвітлю!!! Додано (16.08.2008, 10:23) --------------------------------------------- трошки про себе... народилась і проживаю на Івано-Франківщині, після школи вступила в духовний коледж-за спеціальністю "дяк-регент, катехит", навчаючись на третьому курсі в коледжі, вступаю до Прикарпатського Національного університету, ім. В. Стефаника, "психологія"! все своє свідоме життя пишу вірші, обожнюю природу, активний спосіб відпочинку,музику, спілкування. Працюю психологом в відпочивальному комплексі, вперше іду на роботу як на свято. По-житті живу за таким принципом: "відносись до людини так, як би ти хотіла щоб відносились до тебе"
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 16.08.2008, 14:56 | Message # 5 |
| Приємно познайомитись.
|
|
|
|
Аня_Рам
♀
| Date: Пн, 18.08.2008, 15:20 | Message # 6 |
| …тайна… … есть узлы, которых не развяжешь… … есть пути, которых не пройдёшь… … тайны есть, которых не расскажешь… … песни есть, которых не споёшь… … горе есть, которое скрываешь… … радость есть, которую таишь… … слёзы есть, которые глотаешь… … думы, от которых плохо спишь… …чувства есть, которых не желаешь… … речи есть, которых не молвишь… … вещи, о которых лишь мечтаешь… … люди, пред которыми дрожишь!!!!
|
|
|
|
Архип
| Date: Пн, 18.08.2008, 15:52 | Message # 7 |
| После того как я это прочитал стало грусно но в тоже время почувствовал величное состояние человека... Классно написано... Выражена хорошая мысль... Особенно последняя строчка подбила все в самый раз...
|
|
|
|
Аня_Рам
♀
| Date: Пн, 18.08.2008, 18:48 | Message # 8 |
| дякую Володимире, що перечитуєш та коментуєш!!!!!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 18.08.2008, 20:21 | Message # 9 |
| Здається такого раніше не читав, Аню. А от останній рядок, як Ви прокоментуєте? Що це за люди?
|
|
|
|
Аня_Рам
♀
| Date: Пн, 18.08.2008, 23:23 | Message # 10 |
| конкретним коментарем важко описати тих людей. А взагалі цей вірш про внутрішній стан людини, яка перебуває в місці позбавлення волі, де людей перед яими тремтиш, достотньо!!!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 19.08.2008, 08:02 | Message # 11 |
| Дякую, Ваш коментар допоміг розібратись у творі, бо раніше я й подумати не міг, що це про людей, які перебувають в ув*язненні. З коментарем, чи без - Ваш вірш - на "відмінно"
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Сб, 20.09.2008, 22:12 | Message # 12 |
| Дуже приємно дізнатися про вас більше!! А доречі вірш про в`язнів гарний і глибокий!
|
|
|
|
ВолодимирСновида
♂
| Date: Нд, 21.09.2008, 20:40 | Message # 13 |
| Мені "…тайна…" також сподобалась. Я як і адмін навіть не припускав, що це вірш про в*язнів. Дуже гарно і в той же час просто написано і легко читається. Одне погано, що побачив цей вірш тільки сьогодні:).
Володимир Сновида мій автар -- це моя фотка коли я дуже злий
|
|
|
|
Аня_Рам
♀
| Date: Ср, 24.09.2008, 19:33 | Message # 14 |
| Завжди рада поспілкуватись та розповісти про себе, дякую всім за коментарі!!!!
Post edited by Аня_Рам - Ср, 24.09.2008, 19:34 |
|
|
|
iakhnevich
♀
| Date: Вт, 10.04.2018, 23:25 | Message # 15 |
| ЕстьТот, Который все узлы развяжет,И сНим пути ты все пройдёшь,Итайны все Ему расскажешь,Все песнивесело споёшь. Онгоре в радость превращает,Иссушитслёзы на глазах.О всехи всё всегда Он знает,И затебя стоит Он на часах. На мирныйсон благословляет,Плохиемысли гонит от тебя.ГотовОн дать всё то, о чём мечтаешь,Враговпрогнать, и говорить любя. Но тыЕго не любишь, и не знаешь –К немымвзываешь, к мертвецам.Под тяжкойношею страдаешь –Не отдаешьЕму, а тянешь сам. Тылюбишь мир, его кумиров,Имеешьто, что мир даёт, –Что дьявольскимпомазан миром,Кусает,душит, сердце рвёт. Зови Того,Кто любит, ожидает,И Онтебя услышит и поймёт.Всех,приходящих, Он спасает,Свободу,мир Свой им даёт. И нетпосредников в Иисуса.Он втвоём сердце хочет жить.ТебяОн, лично, хочет слушать,Помочь,любя, благословить.
Хвала Тобі, Ти Альфа і Омега! Ти – Той, що був, що є, завжди живий! Я іншого не хочу оберега, Бо Ти Хранитель Вічний, дорогий.
|
|
|
|
|
|
|