ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 20.04.2024, 15:15
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
форум сайту Анумо знову віршувать! » Творчість поетів, які проживають в Україні » Чернігівщина » кот,та вінчі)
кот,та вінчі)
dym    Date: Чт, 14.05.2009, 14:12 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
Якось я читав приблизно ось таку байку---
Виставлявся,знаться,леонардо у венеції,й пришов,знаться,до нього венеційський
дож зі своєю свитою.Довго він із значущим видом роздивлявся картини,й чим
більш мовчав,тим більш значущим здавався він леонардо.І було так,ажно до поки
він не ростулив рота.
Довго потім іще сміявся сам над собою леонардо,бо вважав ся хоч й дурним,але
битим...

Так до чого це я...а,мабуть до того,шо приємно відзначити як мало міняються
традиції))))куди не поглянь,всюду всі розумовські,всі усе знають й відають,а спитай поконкретніше,тільки й можуть роззявляти роти як риби)
Все шо поза накатаною колією викликає священний жах,по тут же тре подумати й головою.
В цьому звісно нема нічо дивного-закон еволюції,але штука ж у тому,шо кожен митець творить не виключно для ся.Кожен хоче шоб йо принаймі почули.Тобто має поважати сіру масу із якої й сам.
Тут то й питання--ну як відшукати чорну кішку ніччю у чорній кімнаті,якшо її можливо там й нема,хоча цілком очевидні хвакти вказують шо є??
Люди,ауууууууу...шукаю людину)))))

 


natalya-gurkina    Date: Чт, 14.05.2009, 16:11 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
))))))))) В мене є пропозиція))))) А чи не хотіли б Ви перейменувати тему і назвати її "Поговори зі мною..."
І нехай залишається цей самий текст... і всі хто хоче будуть писати, коментувати... Вийде типу Ваша особиста тема в якій Ви є господарем... а до Вас заходять гості...
Що скажите? ))))))
* за запитання нарахунок прохань. якщо уважно перечитаєте наше спілкування то все там написано))))))) ;)


Всім гарного дня;) ))))
 


dym    Date: Пт, 15.05.2009, 10:06 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
ех натуся натуся,я звісно зовсім не проти шоб зі мною й ти й інші погуторили,але ж подивись на цихірь відвідування теми.Я зовсім не гордий,я погоджуюсь на любий норм креатив,та невже ти віриш шо зміна назви багато шо змінить??Та утім,й хіба-ШУКАЮ ЛЮДИНУ,тотожно-випрошую милостиню,чи запрошую в гості??
Тут же така штука,якшо я запрошую в гості,то маю бути хочаб ввічливим,я ж просто хо відвертості.Від ввічливого сюсюканя мя вже просто нудить.
От зрозумій,мі не потрібні компліменти й т.д.Мі потрібне тіко твоє,й інших,правдиве враження.Мі хочеться просто простої простоти.Ну от невже,замість свого п.с. ти просто не могла написати приблизно таке---ех ти,такий сякий паливода,не бачиш моїх запитань??))))так ось тримай--я навіть виділю їх червоним,й додам ще.А ти шо пишеш,-передивись й зрозумієш.Передивився...ну і на шо я не відповів??не дописав василю гонті,чи шо??це тіпа і є питання,чи на які не відповів??
а от ти не відповідаєш--враження про те шо я пишу,я просто не мо із тя витягнути нічим.
Ну от давай спробуєм таке,якшо звісно ти ще дочитала до цих слів---я запощу редагований варіант вірша 1.05.1986. ....а ти порівняєш і скажеш правдиву думку.Можна навіть жорсткіше жорсткої думку.Ну спробуй не сюсюкати а сказати правду,невже це не приваблива пропозиція??я не з тих шо ображаються :) tongue
 


virchi    Date: Пт, 15.05.2009, 10:18 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Цікава Ви людина, пане dym.

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


dym    Date: Пт, 15.05.2009, 10:43 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
Quote (virchi)
Цікава Ви людина, пане dym.

1-так а я ті про шо казав))саме про це я й талдичу-але кому вони потріні цікаві люди,цікаві люди примушують замислюватись,а з колії ж сходити боязко))
ти от краще не цікавим мя називай,а спробуй зробити те шо я запропонував.Невже настільки боїшся облажатись??))
2-до мя не тре на ви,нас не багато ,нас я один))

 


natalya-gurkina    Date: Пт, 15.05.2009, 11:10 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Ех, Димуся)))))) ги)))
Що дасть зміна назви? Кот та Вінчі це як Пятниця і Робінзон.. А так буде ніби Ваша домівка... тим більше що Вас вже більшість постійних відвідувачів знає по ніку))))))
Червоним небуду нічого виділяти тому що і чорним написано зрозуміло))))
Ви і так є на сайті, так чому це не зробити зручно длявідвідувачів? Тут не про Ваш комфорт йдеться, а про тих хто зайде почитати поетів Чернігівщини...
Стосовно думки про Вами написане. Я створила окрему тему, ніби то гарно вийшло. Чому Ви не хочете публікуватися на головній сторінці? Навіть якщо ніхто нічого не писатиме Ви зможите побачити перегляди... і на основі цього (через якийсь час) зробити висновки: цікаві Ви людям чи ні? (якщо Вас саме це цікавить)
Та і взагалі... чому вірші за якісь минулі роки? Пишіть! Публікуйте! Нехай люди читають!
Ніби на всі запитання відповіла?))))))


Всім гарного дня;) ))))
 


natalya-gurkina    Date: Пт, 15.05.2009, 11:14 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Ще одне. Дуже переконливе прохання. От таких звернень (боїшся облажатись) непотрібно, добре?
Я дуже хочу щоб Ви залишилися на сайті, щоб Ви публікувалися. Але якщо Ви будете все робити для того щоб Вам і тут почесно вліпили бан ну то я незнаю.. Ви доросла людина, думайте чого хочете.


Всім гарного дня;) ))))
 


dym    Date: Пт, 15.05.2009, 11:46 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
ната...ну я ті так скажу
1-до мя,похторююсь,не тре не ви,я один,я не являю собою якусь громаду особистостей.))
2-ну створила ти тему,і шо??шо гарного??море відгуків на мою творчість?))я звісно вибачаюсь якшо шось пропустив й прошу кінути на всю цю інхву простюсенький лінк))
3-я не проти публікації на головній,хто ті про це сказав.Моживо я й казав шо не бачу особливої ріжниці де друкуватись,й тому не побачив багато сенсу у цьому всьому,але проти я здається не був і не є.
4-я й роблю висновки-переглядів навіть мало,яка тут цікавість))але штука у тому,шо я помітив просту річ-крім ся,людей мало шо цікавить,й до всього,шоб не сюсюкать ,типу ти мя похвалиш а я тя,а справді коментувать тре мати власні думки,а це великий дехвіцит))
5-ні,не на все відповіла)питаю у 2009 раз-ну і шо ти можеш хоч коротко сказати про мною написане,ми ж домовились іздається.шо сміятись буде той хіто посміється останнім,нє??))
6-о ,ну от ті й знову за рибу гроші---ну за шо банить то мя,за те шо я натякнув шо хітось боїться облажатсь??не,ну мо це й жорстко для непідготованої аудиторії,але де кримінал тута хоч вбий не вкурю))

одне ісчо додам--насправді в мене нема бажання отримати бан,й те шо я пишу це зовсім не інхвантилізм,просто якшо я почну сюсюкати,то я вже перестану бути собою.Я ВЖЕ НЕ БУДУ Я)

 


natalya-gurkina    Date: Пт, 15.05.2009, 12:04 | Message # 9
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Мова не про сюсюкання, а про повагу. До самого себе. Є власник сайту, тобто людина завдяки якій є місце де Ви можете писати свої повідомлення. Трішки розповім, з того що знаю. Якщо Ви помітили то Василь Гонта не пише віршів, він їх читає. І тому що йому подобається поезія і був створений цей сайт. Він унікальний тим що є поділ на області... тобто Ви можите знайти своїх земляків, подивитися якими людьми Ваша земля багата. + українці за кордоном.
Скільки наших людей по світу? Їм добре там самим? Та це щастя що вони незабувають рідну мову, що пишуть вірші, що спілкуються!!!! А веду я до того, що потрібно поважати ту домівку у яку зайшли гостем. Я не думаю що Ви у себе в домі дозволятимете образи по відношенню до себе.
Те що Ви зауважили стосовно один одного похвалити так нічого тут поганого немає, люди спілкуються між собою.. хіба це погано? Та і Вам яка різниця, якщо Ви знаєте собі ціну? (Ви ж знаєте собі ціну, чи ні?)
За відгуки. Ви пишите для чого? Чому? Дайте відповідь собі на ці запитання і від цього відходьте...
Що стосується таланту і так далі... це оцінюють люди і час. Хочу читать Вас - не хочуть не читають. Та і взагалі, непотрібно боротися з вітряками, це змарнований час і зусилля.
Місце під сонцем є всім. Так як і природній відбір...


Всім гарного дня;) ))))
 


dym    Date: Пт, 15.05.2009, 13:44 | Message # 10
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
1-я дуже радий,шо є такий гарнющій чоловяга як власник цього сайту,але це ще не означає,шо я маю в усьому із ним погоджуватись й заціловувать.Де тут неповага?
2-якшо я вже тут,то я не гість,а співтворець сайту,бо одним господарем ніхто й ніколи ситий не буде.До речі,я не особо в курсах--а господар точно немає хочаб опосередкованого зацікавлення,ну тіпа він не є видавцем чи іще ким,бо я здається випадково натрапив на цей сайт через сайт якогось видавництва??
3-чому,я дозволяю сі ображати самого себе.
4-у похвалі звичайно нема нічо поганого,звичайно,якшо вона щира.Те ж й про спілкування скажу.
5-ціну я сі знаю,але ріжниця велика.Як казав кун цзи-шо толку шо у мя у скрині є великий чудовий нефрит,якшо йо ніхто не бачить-шукаю поціновувача.
6-якби ж то знати достименно для чо пишу-мо тому шо не можу не писати??і ось тут найголовніше--не тре кажеш боротися із вітряками?)))а шо тоді тре,може відкриєш таємницю??))))
5-з природнім відбором погоджуюсь,та от тіко який мо буть відбір,коли навіть читати не бажають?))))
ну от скажи хоч ти--ти пишеш лайно,по першим рядкам навіть видно,а виставляєш із ся мудрагеля.Але ти навіть й цього чомусь скіко я не прохаю не пишеш,тобі або влом мя читати,або влом ся пересилить й сказати шо насправді думаєш)))))
 


natalya-gurkina    Date: Пт, 15.05.2009, 14:00 | Message # 11
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Я сказала вже свою думку)))))))
Повторюю її: "чому вірші за якісь минулі роки? Пишіть! Публікуйте! Нехай люди читають!"
tongue


Всім гарного дня;) ))))
 


dym    Date: Пт, 15.05.2009, 14:05 | Message # 12
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
Quote (natalya-gurkina)
Я сказала вже свою думку)))))))
Повторюю її: "чому вірші за якісь минулі роки? Пишіть! Публікуйте! Нехай люди читають!"

вірш ПЕРШЕ.ТРАВЕНЬ.1986.ЧЕРНІГІВ. Написаний мною 1.05.2009 які минулі роки??))і яку думку сказала??ану зара гляну))

Додано (15.05.2009, 14:05)
---------------------------------------------
глянув...ніяких думок не спостерігаю))))))

 


COCODE    Date: Пт, 15.05.2009, 23:18 | Message # 13
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
38
Уважно перечитай щераз. ---я запощу редагований варіант вірша 1. 05.1986.........
Я перечитав Вашу дискусію. Дим будуть тебе любити, читати і на руках носити. На все свій час. Але не примушуй людей читати себе, вони з принципу не будуть заходити до тебе. Усього доброго.


шукаю те чого нема
 


natalya-gurkina    Date: Нд, 17.05.2009, 11:15 | Message # 14
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Дмитро, Вам все правильно пояснив Михайло. Мені нічого добавити)))))

Всім гарного дня;) ))))
 


dym    Date: Пн, 18.05.2009, 08:58 | Message # 15
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
39
Quote (natalya-gurkina)
Дмитро, Вам все правильно пояснив Михайло. Мені нічого добавити)))))

1-Я не примушую,я шукаю нормального,прохвесійного,адекватного,без усілякого усі пусі,спілкування.
2-та ні ,на руках носить навряд будуть,хіба після смерті,з урночкою з попела будуть носитись.
3-у вас чудові принципи,РЕСПЕКТ,ви й гомера,й шевченка,й кун цзи і т.д .назло,з принципу,до рук не беріть))))))))
п.с.--доброго не бажаю,бо не відаю шо це,ну тіпа,шо за ньо купити мона не вкурюю)))
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Творчість поетів, які проживають в Україні » Чернігівщина » кот,та вінчі)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz