Відміна оцінювання творів
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пн, 09.11.2009, 21:42 | Message # 1 |
| Створюю тему, щоб зрозуміти відношення до оцінювання творів у вигляді зірочок... Потрібно таке оцінювання чи ні? Дуже прошу висловитися з цього приводу. Якщо більшість буде "ЗА" те щоб залишилося все як є, то так і залишиться. Але, якщо більшість буде "ПРОТИ", тобто вважатиме, що таке оцінювання як є на даний момент, непотрібне, то можливість ставити оцінки анонімно зникне))))) Всі бажаючі зможуть поставити оцінку в віконечку для коментаря)))))
Attachment:
8385200.gif
(9.3 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Пн, 09.11.2009, 22:55 | Message # 2 |
| Як на мене, то було б краще коли автор бачить, хто яку оцінку ставить. Якщо низька, то автора впершу чергу зацікавить - чому ? Він запитає напряму. І конфліків думаю буде менше. А то хтось прийде з поганим настроєм.......і пройдеться по усіх творах, не читаючи. А потім на сайті
шукаю те чого нема
|
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Пн, 09.11.2009, 23:03 | Message # 3 |
| Думаю, що треба бачити автора оцінок. А якщо ні, то краще без них. А взагалі... Усім не догодиш. Хоча на нашому сайті ще нічого, надіюсь, що сьогодні останній день цього хаосу. Підтримую пана Гонту і розумію його.
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пн, 09.11.2009, 23:26 | Message # 4 |
| я - "ПРОТИ". Тому що на даний момент прийшли до того, що маємо проблеми з оцінками... Є віконечко для коментаря, в ньому можна і відгук написать і оцінку, при бажанні, поставити. На даний момент вважаю, що зірочки потрібно відмінити... Якщо буде потім бажання - завжди можна повернути)))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
Nemo
♂
| Date: Пн, 09.11.2009, 23:27 | Message # 5 |
| Я цілком погоджуюсь з COCODE і shetamara: слід ввести опцію, за якою бачитимеш походження оцінок, бо ці нападки на мене, принаймні, неприємні... Суть оцінки сама собою не носить негативу, адже це певна винагорода і стимул до здобутків, кращого, розвитку. Для інших - моральне підкріплення їхнього "ЕГО-ГО-ГО" (Вибачте, не стримався). Тому я просив би шановного АДМІНА внести запропоновані зміни. Дякую за увагу.
Бог - це мій радактор, друкарня - розум мій, вірші - не грошей фактор, а лише вияв мрій.
|
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Пн, 09.11.2009, 23:48 | Message # 6 |
| А взагалі - нас багато і багато точок зору. То вирішуйте ви у АДМІНІСТРАЦІЇ
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
|
|
|
Medbrat
♂
| Date: Пн, 09.11.2009, 23:59 | Message # 7 |
| 1oo% я хочу бачити того хто завжди мене критикує Немо скинь фотку
Зруйнуй суспільства Алькатрас, Тікай з примарної тюрми, світогляд створює не нас світогляд творимо всі ми...
|
|
|
|
octava
♀
| Date: Вт, 10.11.2009, 00:18 | Message # 8 |
| Підтримую Наталю Гуркіну. Але, якщо відміняться зірочки-оцінки, це якось впливатиме на рейтинг автора? ( бо, як на мене, той, хто стурбований оцінками, турбуватиметься і про це ...)
Коли згасає свічка сподівання, поезія запалює свічки (Т.Захаревич)
|
|
|
|
Viktorivna
♀
| Date: Вт, 10.11.2009, 12:16 | Message # 9 |
| А я думаю, що оцінювати може той, хто залишає коментар. Зразу буде видно що до чого. Але оцінки, мені здається, потрібні - вони стимулюють вчитися, писати краще.
|
|
|
|
К@труся
♀
| Date: Вт, 10.11.2009, 12:36 | Message # 10 |
| Думаю, оцінки потрібні. Але тільки з коментарями. Оцінювати мовчки - погана справа.
Кажуть, я дуже поспішно роблю висновки. Нехай навіть так. Але я живу лише одним днем, однією миттю...
|
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Вт, 10.11.2009, 13:11 | Message # 11 |
| Рейтинг авторам ставимо ми і його видно усім.
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Вт, 10.11.2009, 15:05 | Message # 12 |
| Я незнаю наскільки технічно можливо зробити так, щоб видно було хто яку оцінку ставить.. Але, така можливість є. Наприклад, у повідомленні. Людина залишає коментар і виставивши оцінку зірочками, відкрито пише свою оцінку автору. _____________________ Чому практично всі волевиявлення є анонімними? Тому що це дає можливість будь-якій людині зробити свій власний вибір. От як Ви думаєте, яка буде реакція коли хтось поставить низьку оцінку тому, кого всі вважають майством поетичного слова і думки? думаю, що як мінімум почнеться з заитання: "Чому така оцінка?" І, як результат, перейде у кілька сторінок повідомлень про те, що ця людина пише настільки талановито що їй просто неможна ставити низьких оцінок. Але, навіть будь-який визнаний світом класик має як шанувальників, так і людей, яким байдужа його творчість. Можна сказати, що в такому випадку нехай людина взагалі не залишає коментаря і не виставляє оцінку. Так, згідна. Але всіх не змусиш бути одинаковими, всі різні.. І тому ведуть себе по-різному. Один з користувачів не так давно зауважив, що (відтворюю по-пам*яті) якщо я матиму гарантію того, що мене не забанять - я буду писати і негативні коментарі. Про що це свідчить? ..... __________________ Для мене не принципово будуть оцінки-зірочки чи може то будуть оцінки-слоники... Чи їх взагалі не буде, але якщо Ви скажите що залишаються оцінки, то будьте готові сприймати будь-які погляди на творчість. Навіть у анонімному вигляді.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 10.11.2009, 22:03 | Message # 13 |
| Дякую усім за повідомлення! На жаль на сайті не має можливості зробити так, щоби бачили, хто ставить оцінки - це обмеження серверу, а проти цього "не попреш". Можливо колись вийде поновлення від власників серверу, тоді і буде така можливість показати того, хто ставить бали. Думаю, що у п*ятницю-суботу будемо остаточно приймати рішення щодо оцінок. Але не перекладайте усю відповідальність на адмінів. Сайт - наша спільна домівка і адмінів, і Вас - користувачів
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 14.11.2009, 11:27 | Message # 14 |
| Складно прийняти рішення - мало користувачів взяли участь у цій темі ФОРУМУ. Тож сьогодні на головній сторінці каталогу "ПОЕЗІЯ та ПРОЗА" виведу окреме опитування щодо оцінок. Там, сподіваюсь, візьме більше участь користувачів.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|