Тематика наступного конкурсу віршів
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 26.12.2011, 16:25 | Message # 1 |
| Давайте разом оберемо тему наступного конкурсу віршів. Призового фонду не має, але його може й не бути адже є інше - визнання що вірш кращий, хоча в процесі проведення конкурсу можуть з'явитись і спонсори.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Medbrat
♂
| Date: Ср, 28.12.2011, 09:08 | Message # 31 |
| Підтримую думку про звуження тематики, тобто до конкретизації сюжетної лінії... звичайно, зиму можна переплітати з іншими подіями, але при цьому не губити її саму
Зруйнуй суспільства Алькатрас, Тікай з примарної тюрми, світогляд створює не нас світогляд творимо всі ми...
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Ср, 28.12.2011, 12:39 | Message # 32 |
| ех, зима відривається..(( хотілось би, щоб перемогла тема кохання...вона набагато багатогранніша.. А зима..буде 50 описів як пори року... я навпаки за розширення тематики...якщо вже і буде зима, то нехай кожен автор переплітає її з чимось своїм.. наприклад, мені не до душі пейзажна поезія, я завжди намагаюсь переплітати природу з власними почуттями та емоціями.. а наскільки я зрозумів з умов конкурсу, конкурс буде саме пейзажів зими, пейзажної лірики...
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Ср, 28.12.2011, 15:58 | Message # 33 |
| 13 до 6))
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 28.12.2011, 17:02 | Message # 34 |
| Quote (InhearT) а наскільки я зрозумів з умов конкурсу, конкурс буде саме пейзажів зими, пейзажної лірики... Так Бачимо, що голосування не включає роз*яснення про особливості теми. Тож якщо з 13 чол., які на сьогодні проголосували "за" Зиму, хоча б 9 напишуть у коментарях, що вони підтримують саме зиму і кохання то буде так, як пропонуєте ви.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Ср, 28.12.2011, 23:10 | Message # 35 |
| кохання вже набирає.. 9 голосів, а зима - 13))
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Чт, 29.12.2011, 11:24 | Message # 36 |
| Я - за зиму! Кохання -- хороша тема, але нині в багатьох областях снігу нема і, схоже, не буде. Тому хай хоч в віршах ми порадіємо цій чудовій порі року....
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 29.12.2011, 22:53 | Message # 37 |
| Тема наступного конкурсу віршів - ЗИМА. Орієнтовно в умовах буде: Спрямованість творів - пейзажна лірика. Початок - з 3-5 січня (при умові, що на вихідних оформлю відповідним чином конкурсну сторінку). Завершення - 1-5 лютого. Кількість творів - не більше 2-х Переможця визначимо окремим голосуванням, усіх користувачів сайту. При рівній кількості балів вирішальним у визначенні переможця буде кількість та середня оцінка за твір.
|
|
|
|
Pushok
♂
| Date: Пт, 30.12.2011, 14:30 | Message # 38 |
| Я за кохання цілий рік, навіть якщо в зимку, холод мені не страшний. І тема вічна, і можна конкурс підвести до кожного свята.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пт, 30.12.2011, 14:34 | Message # 39 |
| УРА!!!!!!!!! Новий конкурс!!!!!
|
|
|
|
lyu4450
♀
| Date: Вт, 03.01.2012, 01:44 | Message # 40 |
| Підтримую про кохання в зимку
"Мені так хочеться багато їм сказати,а їм так мало хочеться почуть..."
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 03.01.2012, 02:06 | Message # 41 |
| Знаю, що пора вже стартувати конкурс, але з новими змінами на сайті (сервісами) час старту переноситься на 7-10 січня
|
|
|
|