Тематика наступного конкурсу віршів
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 26.12.2011, 16:25 | Message # 1 |
| Давайте разом оберемо тему наступного конкурсу віршів. Призового фонду не має, але його може й не бути адже є інше - визнання що вірш кращий, хоча в процесі проведення конкурсу можуть з'явитись і спонсори.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пн, 26.12.2011, 16:31 | Message # 2 |
| А наскільки довго має тривати конкурс? Про Різдво уже не вийде?
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 26.12.2011, 16:46 | Message # 3 |
| Якщо про кохання, то до 14 лютого, тобто десь місяць. Термін інших конкурсів визначемо додатково. До 8 березня можна провести конкурсі віршів про матір.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 26.12.2011, 16:50 | Message # 4 |
| Так, про Різдво вже запізно...
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 00:09 | Message # 5 |
| я за тематику "кохання"..)) цікаво, тим паче що багато на сайті сильних авторів романтичних творів..)\ до Дня Валентина було б класно:)
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 00:24 | Message # 6 |
| Коли з*являться спонсори, то краще дарувати замість коштів подарунки. Перш за все - книги, хоча можна і інші речі, наприклад радіоприймач, годниник тощо.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Вт, 27.12.2011, 11:47 | Message # 7 |
| Поки зима і кохання порівну....
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 12:39 | Message # 8 |
| думаю, обидва конкурси були б цікавими: один про зиму, другий про кохання
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Вт, 27.12.2011, 12:46 | Message # 9 |
| Хіба що конкурс про зиму закінчиться пізніше, та й переплітатися вони можуть... Зими часто стають рожевими від кохання...
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 13:00 | Message # 10 |
| а якщо зробити конкурс на тему "Зимове кохання"?:)) як на мене, дуже цікаво і небанально..
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Вт, 27.12.2011, 13:12 | Message # 11 |
| Гарна ідея) Якщо почуття не будуть заморожені....
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Вт, 27.12.2011, 13:12 | Message # 12 |
| А все-таки зима вирвалась вперед)
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 14:31 | Message # 13 |
| вношу свою пропозицію щодо альтернативного конкурсу "Зимове кохання")
|
|
|
|
kiv-als
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 14:37 | Message # 14 |
| Пропоную провести конкурс віршів на тему : "Зима в коханні - це зима?".Обіцяю бути одним із спонсорів
А ми живі, нам треба поспішати
Зробити щось, лишити по собі.
(Л.Костенко)
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 27.12.2011, 15:19 | Message # 15 |
| Бачу, що до конкурсу про зиму більше користувачів схиляється (але це ще не остаточно).
Quote (kiv-als) Пропоную провести конкурс віршів на тему : "Зима в коханні - це зима?" Поясність, або конкретизуйте, які твори там повинні бути. Якого змісту.
|
|
|
|