Конкурс віршів у листопаді 2012 року
|
|
Koshkina
♀
| Date: Ср, 31.10.2012, 10:06 | Message # 16 |
| Шановні , Анунімівці. Так, дійсно, на мою думку, прошу не ображатися, про природу , вже написана багато. І ця тема є простою , яка не зворушує тему суспільства ....Ця занадто просто....Патріотичні вірші , їх теж , забагато. Скільки вже можна писати про те , що треба встати з колін? Про це і до нас проголошували. А любов до України? Всі люблять її красу і все....А далі ... Любіть те, що Ви самі зробили , а не Бог.Це вам Господь дав , заслуги вашої нема.... Тож пропоную теми: 1 Чоловік і жінка - різні світи. 2.Людське життя ...В чом суть його? 3.Різнобарвне життя. 4.Чорне і біле , як єдине.... З повагою Ірина Пшиченко.
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 31.10.2012, 12:22 | Message # 17 |
| Quote (Koshkina) 1. Чоловік і жінка - різні світи. 2. Людське життя ...В чом суть його? Мені ці теми подобаються.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
KASS
♂
| Date: Ср, 31.10.2012, 12:44 | Message # 18 |
| Quote (Koshkina) Тож пропоную теми: 1 Чоловік і жінка - різні світи. 2.Людське життя ...В чом суть його? 3.Різнобарвне життя. 4.Чорне і біле , як єдине.... З повагою Ірина Пшиченко.
Я дотримуюся думки Ірини, тільки б не виділяв якусь одну тему, а об"єднав би їх усі І це уже близько до моєї - не потрібно б ставити обмежень. Наше життя таке різноматнітне (різнобарвне :hands:) , що будь-які обмеження, на мій погляд, тільки звужують сприйняття поезії...
P.S. До речі - а чому "Чоловік і жінка - різні світи"? Так і тягне посперечатися . Можливо, це різні полюси, але одного світу?
Post edited by KASS - Ср, 31.10.2012, 12:46 |
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Ср, 31.10.2012, 13:51 | Message # 19 |
| А що Ви , п. Любомире, вважаєте , що ми однакові ? Ми різні. В психології про це багато сказано. Ми все життя вчимося жити разом. Скільки людей, стільки ж думок.....
|
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Ср, 31.10.2012, 16:04 | Message # 20 |
| Мені подобаються теми, які підкреслив, п.Василь. Тут можна дати фантазії волю і можна буде побачити в кого вийшло найкраще, а ось писати на об'єднану тему, як пропонує,п.Любомир, важко буде оцінити, бо це все одно, що взяти із сайту 10-20 віршів і шукати з-поміж них найкращий.Не уявляю за якими критеріями це робити, адже кожний вірш - душа автора, його переживання, недоспані ночі, можливо комусь він не подобається, але це не означає, що він поганий. От, якщо буде конкретна тема, то можна і посперечатися хто розкрив тему, а хто так " вокруг да около". З повагою.
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
KASS
♂
| Date: Ср, 31.10.2012, 16:47 | Message # 21 |
| Quote (Koshkina) А що Ви , п. Любомире, вважаєте , що ми однакові ? Вибачаюся наперед за офф-топ Пані Ірино, навіть брати бувають різними, не те що чоловіки та жінки. Але я все ж таки не розділяв би нас на два різні світи. А то ми так не матимо надії ніколи зійтися один з одним
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Ср, 31.10.2012, 17:23 | Message # 22 |
| Я думаю , що , адміністратор , разом з управляючими повинні оголосити конкурс. І все. А то всі будуть невдоволені і кожен , буде пропонувати своє. Я особисто не буду приймати участь.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 31.10.2012, 18:02 | Message # 23 |
| Quote (Koshkina) повинні оголосити конкурс Так воно і буде, але принаймні я почув думки користувачів і вже майже на 90% визначився із темою. Якщо не буде інших пропозиції то буде... А в тім трохи почекаю із оголошенням. === Quote (Koshkina) Я особисто не буду приймати участь Шкода. Бажано щоби усі брали участь, або хоч усі брали участь у обговоренні творів...
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Ср, 31.10.2012, 19:28 | Message # 24 |
| Як на мене, пори року - це вже надто банально. Мені сподобалась думка щодо конкурсу прозових творів - я за прозу!:) Це цікаво і такого ще не було))
|
|
|
|
Akademik787
♂
| Date: Ср, 31.10.2012, 22:35 | Message # 25 |
| InhearT А я проти прози, оскільки від цього я далекий...і що робити?
Я знаю, - живемо ми в різних світах, та можна ще їх об'єднати! © Дужак А.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Чт, 01.11.2012, 10:22 | Message # 26 |
| Андрію, розумію твою думу та ціную її, але хіба тобі не було б цікаво спробувати себе у прозі?
|
|
|
|
zov1968
♂
| Date: Чт, 01.11.2012, 11:29 | Message # 27 |
| Ще вчора хотів підтримати Ірину Пшиченко з темою "Людське життя..." (Логіка життя), та вимкнули на весь день світло. Отож, цікава тема, як на мене. У кожного своє бачення суті земного буття, його призначення. Тема може бути розкрита як за допомогою філософських міркувань, так і за допомогою літературного героя через його помисли та вчинки. З повагою, Олег Завадський.
|
|
|
|
krimovska
♀
| Date: Чт, 01.11.2012, 17:12 | Message # 28 |
| Василю, отримала повідомлення і зайшла.... Брати участі в конкурсі не буду! Дякую! Причину Ви знаєте! Сайт відверто погіршив рівень, виросла і озвіріла графоманія.... Без особистостей! Забанити Діда - було просто нонсенсом.... Щасти усім!
|
|
|
|
krimovska
♀
| Date: Чт, 01.11.2012, 17:12 | Message # 29 |
| Додам лише, що нині я щаслива, що не адмін, що мене майже нічого не поєднує з людьми, які не розуміються на слові....
|
|
|
|
Akademik787
♂
| Date: Чт, 01.11.2012, 19:46 | Message # 30 |
| InhearT, Все життя проза. а хочеться пісні...
Я знаю, - живемо ми в різних світах, та можна ще їх об'єднати! © Дужак А.
|
|
|
|