Конкурс віршів у листопаді 2012 року
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 02.11.2012, 12:09 | Message # 31 |
| Тож що будемо робити, друзі? Давайте визначатися. Бажано якби одну із цих тем, що пропонувала пані Ірина: Code 1. Чоловік і жінка - різні світи. 2. Людське життя ...В чом суть його?
Мені більше подобається "Людське життя ...В чом суть його?". Можна поставити на голосування або визначитись тут, у цій темі форуму. Тож як будемо робити? == Щодо інших тем і про природу і про зиму, то можна провести потім, адже до зими ще місяць...
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
KASS
♂
| Date: Пт, 02.11.2012, 12:17 | Message # 32 |
| Quote (virchi) Мені більше подобається "Людське життя ...В чом суть його?". Маю скромне доповнення, що в такому випадку одну букву не завадило б замінити "в чІм суть його?"
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Пт, 02.11.2012, 12:42 | Message # 33 |
| Обидві теми варті уваги..Мені все ж більш імпонує тема "Чоловіки і жінки..."... Пропоную стврити два опитування: одну з переліком можливих тем конкурсу, а іншу - з формою (проза, римований вірш чи, наприклад, верлібр)...
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Пт, 02.11.2012, 14:39 | Message # 34 |
| Якщо когось тривожить слово " чом" , бо це більше використовують у розмовній мові, можна такі назви 1 . Людське життя...А в чому суть його? Або 2.Життя - це мить...Як зможеш ти його прожить?
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
|
|
|
|
natalia
♀
| Date: Пт, 02.11.2012, 18:11 | Message # 35 |
| Хочеться написати щось про пристрасть: до коханого, до життя, до свободи...
твердун
|
|
|
|
Аліса
♀
| Date: Пт, 02.11.2012, 23:20 | Message # 36 |
| ВІтаю))..патріотизм так хороша тема.Але хочу запропонувати тему з релігійним нахилом, а саме сенс людського життя в контексті релігії.адже саме при опублікуванні віршів є підрозділення за тематикою, і саме такий розділ є актуальним на цьому сайті(є в альтернативному переліку).Дякую.
|
|
|
|
Nemo
♂
| Date: Сб, 03.11.2012, 13:53 | Message # 37 |
| Патріотизм назрів, на часі українське, Нам Раді слід підкинути порад, Давайте ж понапружуємо мізки, - Прикрасимо віршами їх парад. І, може, все ж, достукається слово До тих вовкІв синюшних у руні, І буде Нація, Ідея, Гідність, Мова, Бо пустодзвонити обридло вже мені...
Бог - це мій радактор, друкарня - розум мій, вірші - не грошей фактор, а лише вияв мрій.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 06.11.2012, 00:05 | Message # 38 |
| Головне, щоб конкурс якомога швидше почався, а то визначення теми може так розтягнутися, що конкурс так і не почнеться..
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 06.11.2012, 19:00 | Message # 39 |
| На головній сторінці каталогу "Поезія та проза" з 6-го по 10 листопада проводиться опитування щодо теми майбутнього конкурсу віршів. Запрошую взяти участь у голосуванні!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 06.11.2012, 19:02 | Message # 40 |
| Теми, які включено у опитування:
1. Життя - це мить... 2. Зимові свята - 3. Молитва 4. Життя - це мить... Як зможеш ти його прожити? 5. Чоловік і жінка - різні світи 6. Людське життя... А в чому суть його? 7. Перший сніг
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Чт, 08.11.2012, 17:37 | Message # 41 |
| "Життя одне, А так багато На нього зроблено Атак,Що вже й спочатку Не почати Й минуле З пам"яті не знать..." В.Линовицький Я підтримую тему: "Життя це мить...",бо вона багатогранна...Можна в конкурс долучити й прозові твори.Патриотичну тематику я також підтримую,бо її( на мою думку)бракує на цей час.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 13.11.2012, 01:02 | Message # 42 |
| Прозу можна включити, та, як на мене, проза і вірші в одному конкурсі не можуть конкурувати, оскільки більший обсяг прозового твору не дозволить йому боротися на рівних з віршами.. Тож моя думка: якщо конкурс віршів - то тільки вірші, якщо прози - прозові твори..
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Вт, 13.11.2012, 21:08 | Message # 43 |
| Я за конкретну тематику а не ВААБЩЕ!
«Добре нам прислів’я каже: Ворог правди не розкаже.»
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 14.11.2012, 09:45 | Message # 44 |
| Голосування завершено, тематику конкурсу визначено. Пора й конкурсну сторінку створювати... На жаль, поки на роботі "запара" і я не маю часу на створення сторінки. Буду намагатися зробити її у ці вихідні. Принаймні зобов'язуюсь зробити усе, щоб конкурс стартував наступного тижня (можливо з вівторка чи середи). Тож, друзі, слідкуйте за новинами сайту. == Якщо будуть пропозиції щодо фінансового забезпечення конкурсу чи нагородження - надсилайте мені їх до привату.
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Ср, 14.11.2012, 12:33 | Message # 45 |
| Погоджуюсь з вами ,Іванку,що прозу і вірші не можна оцінювати на одному рівні, але ж можна створити дві підгрупи? Залишимо прийняти відповідне рішення "адміну".
|
|
|
|