Голосуємо за тему конкурсу та тип твору
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 09.07.2013, 18:34 | Message # 1 |
| Друзі! У попередній темі форуму Ви обговорювали тематику майбутнього конкурсу віршів. Дякую за те, що Ви надіслали багато пропозицій та були активними у обговоренні. Серед запропонованих тем я визначив 8 (більше не дозволяє система, адже голосування у одній темі повинно включати до 10 пунктів): 1. Любов - це вічне почуття. 2. Родинне коріння... 3. Рідна мова – співуча, красива... 4. З вірою в серці... 5. У серці Бог, родина, Україна! 6. Ми - діти України. 7. Листи до... 8. Музика бринить в моїй душі. У голосуванні Ви можете визначити, чи це буде конкурс віршів, чи віршів та прози. Поки не ставлю на голосування лише прозу, адже сайт перш за все поетичний. Хоча в майбутньому можливо і проведено суто прозовий конкурс.
УВАГА!!! СИСТЕМА ДОЗВОЛЯЄ ПРОГОЛОСУВАТИ ЛИШЕ ОДИН РАЗ, ТОМУ РАЗОМ РАЗОМ З ТЕМОЮ ТВОРУ ВИДІЛІТЬ "пташкою" ТИП ТВОРІВ КОНКУРСУ ... і лише потім натискуйте на кнопку "Проголосувати" === Голосування триватиме до 14 липня включно. З 15 липня, сподіваюсь, розпочнемо конкурс. === Завдяки одному з користувачів сайту (поки не буду вказувати хто це) нагородою переможцям будуть або збірки поезії та твори відомих авторів, або сувеніри на пам'ять. Можна долучатися до спонсорів не лише матеріально, а й творчо (наприклад, подарувати переможцю власну збірку творів, покласти на вірш на музику тощо).
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 09.07.2013, 18:44 | Message # 2 |
| ... вибачте, якщо Ваша тема не увійшла до голосування...
|
|
|
|
freedom
♀
| Date: Чт, 11.07.2013, 13:34 | Message # 3 |
| Дорогі мої!Я за перший пункт:Любов-це вічне почуття.
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Чт, 11.07.2013, 18:51 | Message # 4 |
| Я теж за вічне почуття! Тема 1, вірші.
«Добре нам прислів’я каже: Ворог правди не розкаже.»
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Чт, 11.07.2013, 19:45 | Message # 5 |
| Якщо оберемо "Родинне коріння ",то потрібно буде узгодити які саме розділи входять у цю тему,бо вона складна (моя думка).
Post edited by Мурашка - Пт, 12.07.2013, 09:13 |
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Чт, 11.07.2013, 20:01 | Message # 6 |
| Родинне коріння - тема широка. Це може бути все,що пов'язане з родиною: батьки, діти.......Це можуть бути проблеми, які є в сім'ях. або навпаки радість, яка надихає на гарне життя.... Я пропонувала таку тему, але можливо, вона є дуже довгою: Родинне коріння- енергія буття, вода цілюща для життя...... То ж краще нехай буде коротка тема, бо сім'я -не завжди вода цілюща.....
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
Post edited by Koshkina - Чт, 11.07.2013, 20:07 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Сб, 13.07.2013, 23:48 | Message # 7 |
| Дуже вдячна адміністрації сайту, що взяли на конкурс дві теми запропоновані мною: 1. Любов - це вічне почуття. 2. Музика бринить в моїй душі.
Бажаю всім успіхів і призових місць на конкурсі!!! З повагою до всіх авторів, Алла Баранкевич!
Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 14.07.2013, 21:16 | Message # 8 |
| Друзі, 2 теми набрали однакову кількість голосів... Хто не проголосував - запрошую визначитись і допомогти вирішити дилему!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 15.07.2013, 13:50 | Message # 9 |
| Друзі, зважаючи на те, що голосуванні за 2 теми конкурсу йшли практично один в один, пані Галина Мороз пропонує провести 2 конкурси паралельно. Перший - віршований на тему "Любов - це вічне почуття", другий - прозовий на тему "Родинне коріння". == Хоча я особисто за те, що б тему "Родинне коріння" представляли віршовані твори, а "Любов..." - проза, адже більшість користувачів проголосували за "Родинне коріння" та за тип твору - вірші. ========= Прошу висловити свою думку з цього приводу.
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Пн, 15.07.2013, 14:02 | Message # 10 |
| Все повинно бути чесно і за правилами.....Перевага за більшістю.....Тож конкурс повинен бути віршований.... Попередня тема конкурсу була: Життя це мить- тож любов у серце запроси....і знову про любов...теми схожі.....
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
Post edited by Koshkina - Пн, 15.07.2013, 14:15 |
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Пн, 15.07.2013, 14:35 | Message # 11 |
| За результатами опитування, як бачимо, перемогла тема "Родинне коріння", а тип творів " Віршований" не розумію, що ще треба вирішувати. Два конкурси разом - то забагато, нам би з одним управитися...
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Пн, 15.07.2013, 15:16 | Message # 12 |
| Щодо моєї пропозиції,то це лише моя думка.Всі теми мені подобаються,тема "Родинне коріння" зацікавлює, але передати їх прозою (знову ж таки моя думка) було б простіше. Хочеться читати оповідання - спогади,оповідання -роздуми,цього бракує на сайті.,але я приєднаюся до думок гурту.
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Пн, 15.07.2013, 15:21 | Message # 13 |
| А може вже вистарчить любові? Може дійсно про родинне коріння ? Тут кожному буде про що написати.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
oduvan4ik
♀
| Date: Пн, 15.07.2013, 17:31 | Message # 14 |
| Я також за родинне коріння! Тема важлива і близька кожному. Хай учасники конкурсу висловлять у віршах свій погляд на родинні зв'язки і почуття до рідних людей. Тут і любов, і підтримка, і родинні традиції. А тема любові в нас вже була раніше.
Post edited by oduvan4ik - Пн, 15.07.2013, 17:31 |
|
|
|
malovana
♀
| Date: Вт, 16.07.2013, 19:23 | Message # 15 |
| Родинне коріння, віршована!!!
конструктивна критика вітається
|
|
|