ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 14.11.2024, 20:05

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Українська доглядова косметика
bewok    Date: Пн, 20.05.2024, 12:45 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Хочу придбати для дружини якісну доглядову косметику українського виробника. Порадьте, будь ласка, дійсно хороші варіанти та магазин, де можна замовити її швидко і за вигідною ціною.

AnnaAnna    Date: Пн, 20.05.2024, 12:48 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Раніше моя доглядова косметика була тільки закордонних брендів, але з недавніх пір перейшла повністю на український бренд, та залишилась дуже задоволеною. Можу підказати де замовляю, а ти вже обирай, що підходить для твоєї дружини.

bewok    Date: Пн, 20.05.2024, 12:49 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я хочу зробити сюрприз для своєї дружини, тому не залучаю її до вибору. Якщо можна, залиш мені посилання на магазин, щоб я міг ознайомитися з асортиментом і цінами та вибрати щось. Заздалегідь дякую!

AnnaAnna    Date: Пн, 20.05.2024, 12:52 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Дружина замовляє доглядову косметику в інтернет-магазині Mamash https://mamash.ua/ де дійсно пропонують чудові засоби для догляду за шкірою та волоссям. Однією з переваг є можливість отримати безкоштовну консультацію від професійного косметолога який повністю підбере догляд для шкіри.

Спеціаліст підбере індивідуальний догляд відповідно до типу шкіри вашої дружини. Зараз на сайті діють дуже вигідні знижки на доглядову продукцію.

Attachment: 2814576.jpg (39.3 Kb)

bigl    Date: Ср, 21.08.2024, 13:51 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Якщо шукаєте якісну доглядову косметику, можу порадити інтернет-магазин https://garna.shop Там представлений широкий асортимент засобів для різних типів шкіри, і я завжди знаходжу саме те, що мені потрібно. Вже кілька разів замовляла, і жодного разу не розчарувалася – продукти дійсно ефективні. До того ж, доставка швидка, і часто бувають знижки та акції. Дуже рекомендую спробувати.

Remar    Date: Чт, 19.09.2024, 18:54 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Таку косметику ніколи не доводилось купувати.

Fasenna    Date: Пт, 27.09.2024, 10:01 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

А я себе все по корейскому уходу покупаю, в магазине RAMOSU есть лучшая профессиональная косметика. Здесь советую купить CC-кpeм-xaмeлeoн c эффeктoм кoppeкции цвeтa SPF38/PA+++ Dr.HEDISON https://ramosu.com.ua/makiyaz....8-50-ml . Крем имеет легкую текстуру, прекрасно ложиться на кожу и делает ее ухоженной и увлажненной.

Post edited by Fasenna - Пт, 27.09.2024, 10:03

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz