ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 22.12.2024, 04:57

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Засоби для догляду за волоссям
bewok    Date: Сб, 23.11.2024, 10:06 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Всім привіт! У мене значно погіршився стан мого волосся з настанням холодів, і звичайні шампуні з супермаркету не виправляють ситуації. Порадьте мені професійний шампунь і можливо ще щось до нього, та інтернет-магазин, де можна замовити такий догляд.

AnnaAnna    Date: Сб, 23.11.2024, 10:09 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Не в тебе одного така ситуація, в мене волосся стало дуже сухим, ламким та тьмяним. Але на щастя я підібрала для нього правильний догляд, який покращив стан волосся. Можу підказати, в якому магазині купувала цей догляд.

bewok    Date: Сб, 23.11.2024, 10:11 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я раніше не замислювався над вибором шампуню, міг купити будь-який, але як я зараз розумію, треба обирати відповідний під тип волосся. Буду дуже вдячний, якщо ти поділишся посиланням на магазин, де можна все необхідне для волосся придбати.

AnnaAnna    Date: Сб, 23.11.2024, 10:17 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Особисто собі я купую VITAEL DAMAGED HAIR RESTORING SHAMPOO шампунь відновлюючий для пошкодженого волосся в інтернет-магазині Zaya. Це професійний очищуючий засіб для реконструкції ламкого, сухого та пошкодженого волосся. Продукт створений на основі активного комплексу амінокислот, кератину і мінеральних солей, він відновлює і зміцнює волосяне волокно зсередини.

Препарат робить пасма неймовірно м'якими, блискучими та значно полегшує процес розчісування. Це дуже ефективна косметика для волосся https://zaya.ua/ що доглядає та лікує волосся з середини.  Можна обирати необхідний об'єм даного шампуню, я завжди купую 1000 мл. Стосовно ціни, то зараз діє крута знижка, тому його можна купити дуже вигідно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz