Засоби для догляду за волоссям
|
|
bewok
♂
| Date: Сб, 23.11.2024, 10:06 | Message # 1 |
| Всім привіт! У мене значно погіршився стан мого волосся з настанням холодів, і звичайні шампуні з супермаркету не виправляють ситуації. Порадьте мені професійний шампунь і можливо ще щось до нього, та інтернет-магазин, де можна замовити такий догляд.
|
|
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Сб, 23.11.2024, 10:09 | Message # 2 |
| Не в тебе одного така ситуація, в мене волосся стало дуже сухим, ламким та тьмяним. Але на щастя я підібрала для нього правильний догляд, який покращив стан волосся. Можу підказати, в якому магазині купувала цей догляд.
|
|
|
|
bewok
♂
| Date: Сб, 23.11.2024, 10:11 | Message # 3 |
| Я раніше не замислювався над вибором шампуню, міг купити будь-який, але як я зараз розумію, треба обирати відповідний під тип волосся. Буду дуже вдячний, якщо ти поділишся посиланням на магазин, де можна все необхідне для волосся придбати.
|
|
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Сб, 23.11.2024, 10:17 | Message # 4 |
| Особисто собі я купую VITAEL DAMAGED HAIR RESTORING SHAMPOO шампунь відновлюючий для пошкодженого волосся в інтернет-магазині Zaya. Це професійний очищуючий засіб для реконструкції ламкого, сухого та пошкодженого волосся. Продукт створений на основі активного комплексу амінокислот, кератину і мінеральних солей, він відновлює і зміцнює волосяне волокно зсередини. Препарат робить пасма неймовірно м'якими, блискучими та значно полегшує процес розчісування. Це дуже ефективна косметика для волосся https://zaya.ua/ що доглядає та лікує волосся з середини. Можна обирати необхідний об'єм даного шампуню, я завжди купую 1000 мл. Стосовно ціни, то зараз діє крута знижка, тому його можна купити дуже вигідно.
|
|
|
|