ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 20.01.2025, 18:52

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Як аромат може впливати на настрій та емоційний стан?
Fasenna    Date: Нд, 29.12.2024, 19:36 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

• Відомо, що запахи мають сильний вплив на наш емоційний стан і психічне самопочуття. Наприклад, цитрусові аромати можуть викликати відчуття бадьорості, енергії та підвищувати настрій.
  • Лаванда, на противагу, може заспокоїти, допомогти розслабитися і знизити рівень стресу.
  • Деякі аромати можуть навіювати спогади, підвищувати впевненість або навіть допомагати в концентрації.
  •  

Remar    Date: Пн, 30.12.2024, 19:31 | Message # 2
        ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
    Група:
    Реєстровці

Запахи дійсно мають надзвичайно сильний вплив на наш емоційний стан, психологічний баланс та навіть фізичне самопочуття. Це явище давно вивчено в ароматерапії, і на основі цього знання можна вибирати аромати для досягнення певних ефектів, таких як підвищення енергії, зниження стресу або поліпшення концентрації.

Lawrysha    Date: Вт, 31.12.2024, 11:24 | Message # 3
        ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
    Група:
    Реєстровці

Від бренду Альхамбра парфуми замовляю в магазині RutaParfum, де не тільки кращий вибір, але й надзвичайно приємні ціни. Вони пропонують широкий асортимент ароматів, від елегантних та розкішних до свіжих і легких, які підходять для будь-якого настрою і випадку. Я завжди задоволена швидкою доставкою та високим рівнем обслуговування. Парфуми стійкі з гармонійними поєднаннями нот, що дозволяють знайти аромат для себе або на подарунок.

Marik987    Date: Пн, 06.01.2025, 23:15 | Message # 4
        ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
    Група:
    Реєстровці

Я советую вам Сандал Sandal Darshan Благовония шестигранник  https://organic-oil.com.ua/sandal-....grannik  ,успокаивающий аромат ,то что нужно для релаксации!

Post edited by Marik987 - Пн, 06.01.2025, 23:16

Cooperon    Date: Чт, 16.01.2025, 01:33 | Message # 5
        ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
    Група:
    Реєстровці

Я завжди вважала йогу чудовою практикою для підтримки фізичної форми, але з часом зрозуміла, що йога — це значно більше. Це не тільки вправи, а й шлях до внутрішньої гармонії та самопізнання. Одного разу, прочитавши статтю на тему "Що таке Рейкі" https://ua.silkwayreiki.com/article....aeshsya , я зрозуміла, як поєднувати Рейкі з моїми заняттями йогою. Це зміцнило мій духовний і фізичний стан. Сподобалася стаття, і тепер йога і Рейкі стали невід'ємною частиною мого життя.

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz