Цитата Kuchen (

)
Які книги ви любите читати? Є у вас, так би мовити настільна книга? Абоможливо є книги які ви порадите іншим? Ділімось таким гарним світом як книги та читання.
Я вважаю, що книга — це найкращий спосіб подорожувати, не виходячи з дому. Моя любов — це історична проза і класика XX століття. Я дуже люблю перечитувати Ремарка, його "Три товариші" — це для мене така собі "настільна книга", бо вона завжди нагадує про цінність дружби і простоту життя.
Якщо говорити про те, що я можу порадити іншим, то це завжди залежить від настрою, але зараз я часто звертаю увагу на книги, які надихають і роблять світ кращим. Наприклад, багато літератури зараз присвячено соціальним темам, волонтерству та благодійності. Це дуже актуально для нас. Якщо тобі цікаво поглибити свої знання у цій сфері, раджу подивитися збірку на сайті Щедрий Вівторок, де є 6 книг про благодійність, які варто прочитати https://givingtuesday.ua/statti....chytaty це література, яка розширює світогляд і мотивує до добрих справ. Читання — це насправді чудовий спосіб розвантажитися і знайти нові ідеї!