ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 04:38

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Обираю військовий намет
bewok    Date: Нд, 25.06.2023, 10:21 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Може хтось з вас володіє досвідом купівлі військових наметів? Ось така ситуація: ми з друзями плануємо виїзд на риболовлю в гори, і потрібно мати нормальну палатку, яка би забезпечувала нас захистом від дощу, вітру та інших несприятливих умов. Але ось головне питання: на що звертати увагу при виборі намету? Я маю на увазі такі критерії, як якість матеріалів, водонепроникність, легкість встановлення та перенесення. Які ваші думки з цього приводу? Можливо, хтось знає якийсь надійний магазин або марку наметів, яку варто розглянути?

Teddi    Date: Нд, 25.06.2023, 10:43 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Я нещодавно купував армійський намет і маю декілька порад. Зверни увагу на магазин TENTOVA DOMIVKA. Вони мають свій власний сайт, на якому ти зможеш знайти повні характеристики на військові намети. Я сам купував намет Британка в цьому магазині, і вона мене повністю влаштовує. Вона зроблена з високоякісних матеріалів, добре тримає воду й не пропускає вітер. Вона також легка в установці, займає мало місця при перенесенні. Особливо вражаючий був її дизайн, виглядає класно! Так що, якщо хочеш отримати надійний і зручний намет, зазирни до цього магазину. Я впевнений, що ти знайдеш там щось відповідне для себе.

DE_LUX    Date: Чт, 20.07.2023, 21:37 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

буду знать

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz