ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 04:27

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Як запустити свій онлайн курс?
Teddi    Date: Пн, 03.07.2023, 21:08 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт усім! У мене є така ідея: я хочу створити онлайн-курс, присвячений класичній літературі та поезії. Я сама пристрасно захоплена цією темою і хотіла б поділитися своїми знаннями та пристрастю з іншими любителями словесності. Однак у мене виникла проблема - я не знаю, на якій платформі створити та запустити свій курс. Що порадите? Які платформи ви використовували для запуску своїх онлайн-курсів? І які труднощі можуть виникнути в цьому процесі?

bewok    Date: Пн, 03.07.2023, 22:12 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я сам нещодавно запустив свій власний курс на платформі SkillzRun https://skillzrun.com/ і хотів би поділитися своїм досвідом з вами. Я почав з тарифу FREE на 60 днів, щоб оцінити зручність і функціонал платформи. І можу сказати, що SkillzRun виявилася чудовою платформою для створення і запуску курсів. Інтерфейс дуже зручний, і було легко завантажити всі матеріали та завдання. Після безкоштовного періоду я перейшов на безлімітний тариф Стандарт. Ціна за такий тариф виявилася цілком розумною, особливо з огляду на всі можливості, які надає платформа. Однією з переваг SkillzRun є те, що додаток можна легко завантажити з App Store або Google Play. Це дуже зручно, оскільки більшість людей сьогодні використовують мобільні пристрої для доступу до онлайн-курсів. Також, я оцінив можливість взаємодії зі студентами через форуми та чати на платформі. Це дає змогу підтримувати активне спілкування та відповідати на запитання студентів у режимі реального часу. Я дуже рекомендую запустити ваш курс на платформі SkillzRun. Я впевнений, що вам сподобається її функціонал і зручність використання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz