ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 04:43

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук віскі
bewok    Date: Ср, 25.10.2023, 13:49 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Доброго дня всім! Незабаром я планую подорож до друга до іншого міста. З порожніми руками їхати не пристойно, тому вирішив купити пляшку гарного віскі. Порадьте мені варіанти віскі, і онлайн магазин, де його можна купити.

AnnaAnna    Date: Ср, 25.10.2023, 13:51 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Наскільки я зрозуміла, ти ніколи не пив віскі? Я, приміром, із цим напоєм ознайомилась кілька років тому, і тепер він став моїм улюбленим серед алкогольних напоїв. Можу тобі підказати магазин, де купую, там є з чого вибрати.

bewok    Date: Ср, 25.10.2023, 13:53 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Ти правильно зрозуміла, віскі я раніше ніколи не пив, але треба колись починати. Порадь мені, будь ласка, смачний і презентабельний віскі, і також якщо тебе не ускладнить, залиш посилання на магазин де його купуєш.

AnnaAnna    Date: Ср, 25.10.2023, 13:56 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Хочу тобі порадити дуже смачний https://maudau.com.ua/category/viski/typ_napoiu_3=burbon-bourbon віскі Jim Beam White Straight Bourbon, 40%, 1 л його можна дуже вигідно купити в інтернет-магазині Maudau, оскільки в даному магазині тільки якісний та оригінальний алкоголь, і при цьому ціни на нього хороші.

Віскі має витримку 5 років, тому смак його насичений і аромат карамельний. Досить приємний напій, якщо його пити з льодом. На цей віскі і на багато інших, діють не малі знижки якими варто скористатися.

Attachment: 1735109.jpg (19.9 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz