Весела хвилинка
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Пн, 19.05.2008, 20:36 | Message # 1 |
| Сміх продовжує життя.... Додано (19.05.2008, 19:43) --------------------------------------------- Залишайте тут свої анекдоти.......ми залишаємо ми ж і читаємо....... Додано (19.05.2008, 20:36) --------------------------------------------- Урок географії в Українській школі. Вчитель: - Запамятайте діти: Лондон, Париж і Берлін знаходяться на правому березі дніпра, а Токіо і Пекін на лівому.
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 00:57 | Message # 2 |
| Так, як у нас поетичний сайт, то пропоную ось цю гумореску: Павло Глазовий ІНТЕЛІГЕНТНА РОЗМОВА Як це добре, громадяни, Мати грамотних дітей! — Яких знаєш писателів? — Пита сина Ялисей. — Пушкін. — Далі. — Гоголь. — Далі. — Горький, Мамін-Сибіряк. — Далі, синку. — Достоєвський. Лев Толстой, Гюго, Бальзак. — Ялисей зрадів: — Прекрасно! — Ось ми й вияснили так, Що на вулиці Толстого Я в пивній забув піджак.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 01:01 | Message # 3 |
| Трохи подивився по ТБ "Свободу слова". Почали вони з вакцінації, закінчили проблемою мови. І як раз "на руку" - гумореска П.Глазового, яка схожа на тематику "Кухлик" Суперечка Матір звуть Елеонора, а батечка - Савка. Синок у них підростає, ім'я йому Славка. Батько щирий українець, мати - сибірячка. - Нє говорі, - учить мати, - гавкаєт собачка. Вєдь нє гавкаєт собачка, она, дєтка, лаєт. Ето тєбє твой папаня язик засоряєт. Сколько раз я говоріла: пожалєй рєбйонка! Зачєм же ти уродуєш, дєлаєш подонка? - Прошу cлова вибирати, - насупився Савка. - Це ти мене зараз лаєш, а собака - ГАВКА!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 17:36 | Message # 4 |
| Дякую Василю що доповнили форум Додано (20.05.2008, 17:36) --------------------------------------------- Жінка каже своєму чоловіку: - Милий подивись, я не далеко від бардюру поставила машину. - Від лівого чи правого.
Proza efekt
|
|
|
|
Butika
♀
| Date: Вт, 28.06.2011, 00:03 | Message # 5 |
| Помирає старий єврей. Слабким голосом запитує: - Моя дружина поруч? - Так, мій дорогий. - А мої діти? - Так, татко. - Мої онуки тут? - Так, дідусю! - Тоді чому на кухні світло горить? Більше читаємо у журналі "Дніпро" http://www.dnipro-ukr.com.ua
|
|
|
|
halo4ka
♀
| Date: Нд, 13.10.2013, 18:06 | Message # 6 |
| Маленький син дивиться, як мама приміряє нову хутряну шубку і каже: - Мамо, ти розумієш, що шуба - результат страждання бідної тварини? - Синку, як ти можеш казати так про свого батька?!
|
|
|
|
Jorbiks
♂
| Date: Чт, 07.05.2020, 21:31 | Message # 7 |
| Гарний жарт_))
|
|
|
|
roman911
♂
| Date: Вт, 28.07.2020, 02:16 | Message # 8 |
| федерация биатлона украині
у тренера збірної запитують:
- Скажіть, а як ви поясните незадовільні результати нашої збірної оприлюднені на https://xsport.ua/biathlon_s/ ? - Розумієте, снайпери з них чудові! Тільки тепер ще треба якось їх навчити стріляти в мішені, а не в білок
|
|
|
|
dronsun
♂
| Date: Вт, 28.07.2020, 10:11 | Message # 9 |
| ахаха
|
|
|
|
svetlov
♂
| Date: Нд, 31.10.2021, 11:56 | Message # 10 |
| - Прикинь, она столько тратит на шмотки... - Ну и что? Зачем ты чужие деньги считаешь? - Я вообще-то свои считаю.
|
|
|
|
Llira
♀
| Date: Пн, 08.07.2024, 14:21 | Message # 11 |
| Як це добре, громадяни, Мати грамотних дітей! — Яких знаєш писателів? — Пита сина Ялисей. — Пушкін. — Далі. — Гоголь. — Далі.
|
|
|
|