|
Санжара Віталій. Вірші, приречені на видалення.
| |
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 12:51 | Message # 1 |
| Тут публікую вірші, які, скоріш за все, видалять через невідповідність правилам сайту чи з інших причин. Деякі містять нецензурні слова, тому прохання до тих, кого це може образити, НЕ ЧИТАТИ!!!
Віталій Санжара
|
|
|
|
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:33 | Message # 2 |
| * * * Диявол. Скільки було вас на зупинці, Та всіх вмістив він - ненажерливий. Якщо було б більше - І тих вмістив би, А якщо б не вмістив, Виматюкався б та поїхав далі... 2002 р. * * *
Віталій Санжара
Post edited by vital_vision - Ср, 25.08.2010, 13:51 |
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:36 | Message # 3 |
| бажано додавати один вірш - одне повідомлення. так зручніше читати.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:51 | Message # 4 |
| Quote (natalya-gurkina) бажано додавати один вірш - одне повідомлення. так зручніше читати. Добре, зараз перероблю
Віталій Санжара
|
|
|
|
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:52 | Message # 5 |
| * * * I'm not a king of universe, I'm not a host of world, The sky and everything below I'll never, never hold. But I am not a slave, because They can enslave my flesh And chain my body, but my heart They'll never, never lash. I'm not the God; I'm not a devil, They are with me although, I am a usual, lively man, A little part of (the) whole. I am a seed sown by the world So I should germinate, Beneath the hot and burning sun So that I should not fade. I was born here and now So that I should take roots And lift my branches to the sky, So I should bear fruits. I'm not a king; I'm not a slave, My life is not a show. A usual man's a little but Important part of (the) whole... 13.03.03 * * *
Віталій Санжара
Post edited by vital_vision - Ср, 25.08.2010, 13:54 |
|
|
|
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:52 | Message # 6 |
| * * * Щодня дуже глючна програма продерти примушує очі, скавчу та покірно сповзаю я пеклу новому назустріч. космічний сеанс задоволень: для лібідо, шлунку і ж*пи, і далі по плану молитись своєму зеленому богу. собачий ланцюг – таке щастя, помірятись в кого він кращий, а ще, коли в тебе три су*ки, бо х*й головний після пащі. пригадую, наче приснилось, на двох я, і щастя у грудях, якась маячня, що ми – люди й служити ілюзіям – тупо. лякаюсь думок про свободу, відсутності мрій набить пузо, і щось в мені дико регоче: забий, бо свобода – безглузда… Щодня якась глючна програма для сенсу лишатись собакой… 01.07.2007 * * *
Віталій Санжара
Post edited by vital_vision - Ср, 25.08.2010, 14:06 |
|
|
|
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:52 | Message # 7 |
| * * * О так-так! ми, безперечно, боги, люди-футляри по вінця енергії, і звісно, що доля лиш в наших руках, на щастя(?), бо інших нам, бач, не пришили. ми зможемо ВСЕ, головне – захотіти, важливо – запудрити мозок метою, це скаже вам кожен сектант психознання і будь-який раб костюма й краватки. гроші і статус, авто і коханки посиплються миттю до нашого шлунку, мета за метою, олімп за олімпом, тоді ми нарешті вже станем щасливі(?) о так! голова – то могутнє болото, тому ми вичавлюєм соки і точим… важливо – хотіти, у д*пу питання: чи завжди ми хочемо те, що ми хочем? 15-16.11.2009 р. * * *
Віталій Санжара
Post edited by vital_vision - Ср, 25.08.2010, 13:53 |
|
|
|
vital_vision
♂
| Date: Ср, 25.08.2010, 13:53 | Message # 8 |
| * * * Сьогодні укотре сказали мені, що я – лише бидло, і я не перечив, хоча мої ясла ледь повні, та ні! не смію ревіти, мені не до втечі; сказали: забудь свою мову - я став, як всі, разгаварівать, навіть прещиро цуратися всього, що справжнього мав, як всі, як потрібно, тупенько і сіро; сказали на чорне – це біле, і Боже! повірив без сумніву, швидко і різко, бо це ж абсолют, бо і справді, як може не вірити хтось отим цвяхам у мізках? сказали, ніколи мене не було, забудь своїх предків і гідність заср*ну, і чорт забирай! невелике і зло, повію любити, до сліз, до остану; говорять ласкаво: тепер ти – наш раб, о так! тільки дайте увечері їсти і знову бухнути побільше, і баб, примушу і Всесвіт у рабство прилізти... бо я не блукав сорок літ, як єврей, не вмер іще голод, я ще не людина, я – озеро сліз, ціла купа соплей, і, дуже ймовірно, - собі домовина... 09.06.2010 р. * * *
Віталій Санжара
|
|
|
|
allagrabinska
♀
| Date: Пт, 27.08.2010, 13:31 | Message # 9 |
| Як на мене, то СИЛЬНО І ПРАВДИВО!!!
Алла Грабинська
|
|