Вірші виношую в думках,
Їх не записую відразу.
Мов павутиння – строфи, фрази
Мій мозок обплітають... Жах,
Сум і любов у тих віршах,
Розчарування і надія,
Інакше жити я не вмію.
Літаю в кольорових снах
Та посміхаюся зустрічним...
А рими, наче птахи, в даль,
Несуть мій смуток і печаль.
Та знаю, що ніщо не вічне.
Реанімація душі – мої вірші...
|