Цей Новий рік є незвичайний! Що принесе й куди нас поведе? Січня 17-е – день визначальний - Залежатиме все від нас буде! Самі сьогодні вибираєм, Раз на 5 років це дано, Куди країну направляєм. То ж не штовхаймо у багно. Не клюймо ми на дармівщину - Дармовий сир в пастку веде. Подумаймо про Батьківщину - Що з Україною буде? Задумаймось! Щоби був спокій, Країни дать кому кермо? Бо можем знов на 300 років Засунуть голову в ярмо. Все завойоване, здобуте, Бувало ж бо таке не раз, Може на раз бути забуте - Залежить зараз все від нас. Політик мусить обіцяти Поліпшень і усяких змін. Йому інакше не бувати – Загине, як політик він. Нам треба ж думать головою! В руці цукерку нам сують, А що тримають за спиною? Куди Вкраїну поведуть? Хай вигода одноразова Нам не затьмарить совість й ум! Прислухаймось до серця зову! Не вибираймо наобум! То ж з Новим Роком всіх вітаю, Хоч і не легкий буде він! Здоров’я, щастя всім бажаю І на найкраще різних змін!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2761 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")