На холоднім підвіконні Я милуюсь заметіллю, Від напівспітнілих вікон Пахне милом, з двору - сіллю. Заметіль гасає містом, Без п'яти хвилин торішня, Вимальовується в шибках... Як не піймана - не грішна. Може, їй до всіх байдуже, Зимнє втілює завдання. Я в нікуди, мов на вушко, шепочу своє бажання.
Другие материалы по теме
|