Знову закінчився рік. Про це бій курантів прорік. Мить-спалах зірки ясний. Рік народився новий. Знов в новорічную вись сотні салютів знялись. Ясні гірлянди вогню душу зігріли мою. Всі поспішають до дна випити келих вина. За все добро, що було, щоб в Новий рік перейшло. Щоб і діла і слова кривди не знали і мали права. Щоб в році тому, що тільки родився, світ нам відкрився. Хай будуть щирими правдою, люди, що правлять державою. Хай в цьому році прийдешньому, доля всміхнеться сердешному. Хай чи то сину, чи доні, сипиться щастя в долоні. Щоб, як зірки зайнялися, внуків щасливі очиці. Хай наша рідная мова піснею лине в просторах. Дай Боже щастя країні, матінці нашій єдині!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")