Серце нещадно диктує секунди, Мабуть, я у сні, я не вірю іще… Все, ми разом. Не втечу вже нікуди. Трава під ногами, сонце ще є, Та нещадно секунди стріляють, Чому нещадно? Що з головою? У людей, що так вільно кохають, Час повз мина у тьму новиною. Романтик лиш спить. Думаю я. Думаю всюди:перед тим, як обнять, Навколо мене незрима сім’я, Думки усюди. Заважають кохать. Думки й секунди. І холодний я. Хоч спека всередині, мила… Ти знаєш мене, це ж не я… Хтось скував мої крила? Все у нас добре. І щастя. Воно у тобі. А отже і в мЕні. Думки і секунди. 2 лиш ненастя, Знову секунда ехом у вені. Серце спішить. Як я любити, Воно секунди ножами кидає. Поцілунок може тихо розбити, Романтик на це так чекає, Зупинити стрілки у мертвім куті, Серце спинить у гарячому спринті, Руки сплести в хмільном обнятті, Заснути навіки у тихій цій миті… Ти згодна любити? Дихати?Жити? Поки робиш це ти, то можу і я… Цілунком Секунди Думки ВСЕ це розбити?? Звільнюся від всіх тоді я!
|