Розбитий бокал… І завмер вокзал. Всі дивляться на скло І чорне вилите вино Сміх лунає… Тиша сконає!.. Смакуйте секунди, Поки тиша, милі люди! *** Каблук. Перон. І цокіт… І грім валізи, що хвостом. Поїзд знову будить спокій. Не дивіться за мостом… *** Я – бокал. Бо я лечу… Смерть і поїзд - по плечу! Щось кричали ви про мати? А нічого. Хай йде спати! *** Бокал у друзки… Я у друзки… Там вино – І кров вино. Я – помер. І він помер. Стрілко, рухайся тепер…
|