Життя малює новий круг А дні свої хвости ковтають Коли весь світ в потоці смуг Коли в очах ті хмари тануть І птах свинцем у ніч пірнає І знову квітка проросла І знов розквітнути чекає І знов дощем прийде весна… Тримаю ніж на ніжний стан… Коли мій день зупинить оберт Тоді весь час - на задній план Лиш синій сніг тут тугу робить… Я впущу лезо в гущу трав Відкрию подих для весни Ув’язню сумніви в рукав І підморгну тобі: «Пішли?»
|