... Теплинність Вечір чарує моє зелене око Іду з Тобою і торкаємось у злуці Вільним й спокійним й добровільним кроком Вечір - отак любов тримається за руки Небо - і важко настачити зору Переглянутись у безмежнім світі Немов дівча у дзеркалі криниці У закохання найгарнішу пору Суть - і безмежна розмовляє тиша Це вічний гомін всьоговсестворіння І стукотить жіночий Твій годинник Тобою тепле вчесує півгодиння 1995.05.14 П Онишканич ...
|