... Сніданкове існування Твою руку матеріальну дотoркаю Сидимо і пропливає час історії Білий цукор розпускається у чаю Консумуємо припечені кальорії Вік минає - і скінчилася цигарка День проходить - і сліди лиша прохожих Чистий талір і наручча сподівання На долоні що утиснулась між ноги Кружимо у нескінченості розко"шів Серед білих метеорів і кохання Серед звізд і кучерявого волосся Наша зустріч - сніданкове існування Наша зустріч - щоб наїстися досита Шлунок мрій щоби запо"внити багряний Біля мене моє щастя сидить тихо Моя милість із округлими очами 1995.07.25 П Онишканич ...
|