Загальні слова про - ще трохи і - вже неіснуюче. Ти хочеш сміятися - смійся, будь ласочка, смійся! Ти хочеш. Хотіння - святиня для мене, для світу, це знак, за яким я впізнаю тебе між усіх.
Бажай що завгодно. У нас же нема неможливого. Здійматимеш руки - а небо до них припаде. Зціловуй з повік, як росу, сновидінь моїх відблиски. Але - не буди. Я сама відшукаю тебе.
Катю, будь обережною із росою сновидінь у дорозі... Де моя відрада спить, хоч би заспокоїла трохи? Світлана смогла ж... Дуже сподобалося, а ще тому, що прочитав текст твоїм голосом, Світлано, пригадав, як нещодавно декламувала ти.
Світлано, не знаю, чи так задумано, але алітерація свистячих і шиплячих звуків дуже підсилює зміст вірша: ззззсссшшш... Тихо, він зціловує і чекає, коли вона покличе. (Приклала пальчик до губ - цццссссшшшшшш...)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")