Весело гасне ніч в березах І тане в небі зір заграв, Світанок родиться в вертепах Й симфонії шовкових трав.
І мої дні – пісок клепсидри, – Із неба спогадів падуть, Коли доля теше жарти, Що калачі у плотах ростуть.
Чекаю я кохання й смерті, Мій сум украли явори, Я все чекаю в круговерті Прихід нічийої пори.
Впали роси на мовчання, В райдугах сп’яніли кольори, А місяць захмелів до незнання І оглядає землю з небесної пори.
І півні кличуть зір у танок, І в карти місяць ніч програв, У вертепах родиться світанок І у симфонії шовкових трав
|