Матінко, мила моя, дорога, Щиро ціную, що ти в мене є: Рідна кровинко, чиста сльоза, Сонечко ясне, серце моє. Сяде за обрій натруджений день, Вечір за плечі тебе обійме, Ми заспіваєм найкращих пісень, Тихо їх вітер в небо здійме. Матінко- вічна святине моя, Стільки любові в тобі і тепла, Ти- Батьківщина і рідна земля, Мій оберіг від буденного зла.
Браво,п.Оксано, браво!!!)))) Дуже гарно! Приємно мені, як мамі, почути такі теплі слова, а у відповідь, як дочці, скажу таке:
Хай сонце тобі, усміхається. Тихесенько Ангел спускається На скроні, твої позолочені, Стежки, що тобою столочені. Хоронить тебе, від облудності, Вселяє все більше розсудності. Життя твоє повниться піснею, Любов’ю, ніколи не пізньою… Веде тебе, стежкою Божою, На тернії зроду не схожою. Щоб дні твої, були щасливими, Від сміху дітей галасливими! Щоб дім завжди повнився радістю, Родинною, теплою благістю!!!
П.Катерино, хіба є в світі кращі слова- настанови, ніж ті, що ви написали?! Тому, як донька,приймаю їх і на свій рахунок.Нехай усіх мам береже Господь і дарує многії літа.Дякую вам за щирі слова.
П.Галино і вам красно дякую за коментар.Для мене найвища нагорода- приносити людям задоволення від прочитаного і якщо хтось розділяє твої думки, це тішить серце.Дякую.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")