Добрим людям в добрі жити,
Доброї вам днини.
Розкажу, як розумію
вранішні новини.
Я- Горпина, сільська жінка,
Свиней двійко маю,
А по радіо сказали,
що позабирають.
Що останню сорочину
прийдеться віддати,
затягнути ремІнь дужче
та й іти в солдати.
У Криму якісь прибульці
прибули поночі,
Тепер їсти я не можу
Й спати до півночі.
Президентові загроза
бідному наснилась,
Вийшла Юля на свободу,
Ач, свого добилась.
Депутати знов керують,
Кажуть, що прозоро,
Відчувають кури зміни,
Стали нестись кволо.
І сама я вся нервова,
Що в країні буде?!
Вже отого реміняку
тягну я на груди.
Бо таке моє свідоме
бачення мандату,
Як не хочеш працювати,
іди в депутати.
Було "добре", стало "краще",
НІкуди вже далі,
Треба знову доставати
торішні сандалі.
Ох, моя ж ти Україно,
Діти мої - квіти.
Най вам Бог дарує щастя
І цвісти, не пріти.
Розквітайте на Вкраїні,
підійміть з руїни,
Гідні будьте тих, що пали
за майбутні зміни.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")