Я народилась там, де в травах,
збирає сонечко росу,
Де місяць зорі заплітає
в мою розплетену косу.
Де в лузі розквіта калина,
Волошків, маків дивний цвіт,
Моя ж бо ненька Україна
І я люблю весь білий світ.
Вірш мені сподобався - коротко , надхненно в все помістилось !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")