Серпень у вікні моєму затуля шибки, А крізь літо осінь кволо вже -"кахи,кахи"... Журавлями синє небо мріє про любов, А мої думки юрмляться біля тебе знов. Квола осінь.Жовте листя опада до ніг Чи ти знаєш,любий, скільки в осені доріг?! Скільки барвів, скільки смутку, скільки пустоти... А у мене Ти- єдиний, Ти- коханий, Ти...
Так! Саме так! Я все думав, на що ж він схожий. Тепер знаю, на пісню. Тільки от додати трохи тексту, приспів. Хоча і так гарно. А "кахи, кахи" - оригінально!!!
Дякую,Іване, за теплі слова.Рада, що вам сподобалось.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")