Рута м"ято, дурмань ароматом, Бо я довго тебе шукала, Босоніж,розпустивши коси, Лугом тихо собі блукала. По щоках спускалися роси Плачте очі і серце теж, Може все це мені здалося, Що ти іншу кохаєш і йдеш? Ну ж бо, м"ято, дурмань мою душу, Бо це правда... ти чуєш...дурмань, Я про нього забути мушу, Рута м"ято, рятунком стань. Де ж ті зорі,що так світили, Де ж та ніч,солодка така? Небо хмарами душу вкрило, Стала нічка на смак гірка. Наче грім серед ясного неба Душу біль розіп"яв без меж, Як я житиму далі без тебе, Як любов моя житиме теж?!
Роксолано,тільки жінка може зрозуміти цей стан душі.Ти все правильно підмітила:цей вірш був написаний саме на зриві почуттів і емоцій.Дякую тобі за хороші слова,радію,що тобі сподобалось.
Пані Галино,радію,що вам сподобалось.Знаєте,якби не було в житті отаких моментів,то наврят,чи ми щось цінували б і чи були б тоді вірші?Адже найкращі шедеври поети писали саме після пережитого.Вдячна вам за побажання.Я вам теж зичу тільки добра.
Може, краще: Небо хмарами душу вкрило, Стала нічка на смак гірка?.. Мені чомусь важко уявити те, як зорі вкривають навіть землю хмарами, тим паче душу, і, на мою думку, вони, зорі, потрапили в рядочок заради зайвої красивості, не більше...
Пане Вікторе,радію,що читаєте мої вірші,хоч бачу вони вам і не до вподоби.Коли писала цей вірш-не думала над тим,чи можуть зорі вкрити хмарами душу,дякую за слушну пораду.Справді буде краще-небо...,але не погоджусь з тим,що зорі тут випадково,тому що коли людина закохана,то помічає набагато більше краси,а коли почуття руйнують-лишається запитання:де ж ті зорі,що так світили...І можу вас запевнити,задля красивості слів гарних не шукаю,а пишу те,що переживаю,а вдало чи ні-судити вам і всім,хто читає.Не будьте черствим до інших почуттів,будьте справедливим,але добрим.Дякую.
Гарний вірш! Торкається струн душі. Я б тільки попрацював над такими рядками: плачте очі і серце теж. Як любов моя житиме теж. Здається, що обидва "теж" - не для цього вірша. Попри все це бажаю успіхів!
Вдячна ,пане Валерію,за вашу цінну думку.Може з часом допрацюю.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")