Загортаюсь у клубочок кошеням І підстрибую до неба мавпеням, За метеликом біжу я навздогін, Не жаліючи ні ліктів, ні колін. В голові моїй сто тисяч запитань, Всі секрети розгадаю без вагань, Мама каже, що за літо я підріс, З-під стола уже видніється мій ніс. "Ти - великий, - запевняє мене дід, - Вже шнурки в*язати вмієш так,як слід, Восени, онучку, пІдеш в перший клас, Наче річка, пропливає швидко час". Я - дорослий, в мене є велосипед, Татко скоро подарує ще й мопед, Для бабусі я - зразковий молодець, І вона мені то сирник, то млинець. Мама кашею частує, я росту, Вона каже, все сприймаю на льоту, Як інакше? Це ж такий цікавий світ, Я - великий. Бо мені вже вісім літ.
|