Добридень Іра. Дякую за відгук. Так, я вважаю що в такій державі як Україна має бути дві державні мови. Тому що 55% населення розмовляє російською, що правда рідну українську знає не більше 85 %.
Болюча тема. Я підтримую Миколу. Державна мова повинна бути одна. А вивчати і говорити можна будь-якою мовою. Бо якщо задуматися, чому ж у нас в Україні більшість українців не розуміють власної мови, то виходить не дуже гарна картина, а Росія(тобто колишній Радянський Союз) відіграла в цьому чималу роль.
Ви, знаєте, Шановний авторе, боляче читати Ваш твір....та і дуже банально подано вірш....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")