Пиріжки
Зранку настрій кулинарний, Тобто готувати гарний. То ж для родичів вервечки Приготую пиріжечки. Борошно, яєчки, дріжджі, Цукор, сіль та масло ніжне, Молоко вже підігріла Й хутко тісто замісила. Відставляю підходити Й ну й мо начинку робити- Яйця подрібню міленько Ще й цибульку зелененьку. Потім другий фаршик зрОблю- У печіночку картоплю Додаю... В руках все грає- Ось зажарки підмішаю... Підійшло на пічці тісто, Йому в мисці уже тісно. Тонким шаром розкатаю Та кружечки вирізаю. Руки, мов птахи чарівні - Пиріжечки гладкі , рівні. В сковорді шкварчить олія... Все виходить наче мрія! Тісто в пиріжках тоненьке І начиночка смачненька. Самі наче тануть в роті.... Всі покидали роботу, Налетіли, посідали, В одну мить все поз'їдали... Й сміючись я всім сказала : " Я їх довше готувала!"
Додав: Ниагара (23.02.2013)
| Автор: © Козак Наталія
Розміщено на сторінці : Козак Наталія
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1824 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 9
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.