Ритм сучасного життя- стрімко мчить, як вітер і гуде наше буття- шИршає лиш цвинтар.
Квіти не цвітуть в душі, серце не палає, від матерії грошви- лЮдство потопає.
Внутрішній наш світ, малий, тож відкрийте двері, промінь увійде ясний, як місячне небо.
Запросіть любов в життя, золотавим цвітом, розкривайте почуття, із безмежним світом.
|