інтимна самотність міста заворожувала, відкривала нові двері і чиїсь вікна, льодянила, манила і заморожувала, від тиску боліли повіки. велика кількість будинків тяжіла над головою, видавлювала останні соки, грала на серці рваною струною і розкидала думки у різні боки. дух незаселеності панував учора ввечері, коли на вулиці було кілька людей, і ті поспішали додому готувати вечері для рідних і ніжних домашніх ночей. тому місто ставало ідеальним, без запаху, кольору й смаку, чимось таким справді сакральним були вузенькі вулиці, нанесені на мапу. ця безособова бездоганність притягувала навіть якщо ти не сам тебе просто обтягувало павутиною витканих псалм. псалм, які хтось співав цьому місту, коли теж відчував безлюдність, мовчазну і зовсім не барвисту, відчував, яка його широка згубність.
Я думаю, що це оригінальний стиль викладення думок, вільний стиль, який потрібно відточувати... Тиша, самотність, відлюдність (інтимність) -порожнеча може бути довподоби лише тим, що вміють наповнити її, духовним багатством. Саме у такій "інтимності" проявляється сутність людини - сліпота, романтичність, страх, могутність тощо... Це всього лиш моя субєктивна думка. Вибачте що не так. Успіхів у творчості.
мені справді приємно прочитати такий коментар, для мене важливо почути такі слова. вони служать підтримкою. важливо знати, що хтось розуміє те, про ЩО ти пишеш. і Ви абсольтно точно зрозуміли зміст. дякую ще раз. і Вам успіхів у Вашій творчості.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")